close
Sport

Momentul de reculegere

O șleahtă de derbedei, cu pretenții de identitate, care se autointitulează “Uniti sub tricolor”, sub pretextul de susținători ai echipei naționale de fotbal a României, se auto-denunță public și anunță că ei sunt responsabili de “momentul pirotehnic” desfășurat în timpul momentului de reculegere dinaintea meciului cu Spania!

Cu un aer superior, “Nu ca am avea de ce sa dam explicatii”, și jignind, spunând “Despre presa romana si formatorii de opinie am mai tot discutat, nu are rost sa va amintim ca toti sunt facuti din acelasi putred aluat”, dau dovadă de o ignoranță dusă spre prostie precizând că “Nu am avut vreo intentie sa stricam un moment solemn ce nu a fost anuntat in prealabil”. Asta, în condițiile în care anunțul minutului de reculegere a fost multi mediatizat de toată media! Deh, oamenii urăsc presa, fără ca măcar să știe ce informații dau! Mai mult, lansează și un avertisment: “Acesta este stilul nostru de viata si de manifestare, suntem mereu prezenti, suntem mereu ultra’ si nu ne veti opri niciodata”!

Având în vedere toate acestea, se sesizează cineva măcar să-i amendeze pentru mizeriile făcute în tribunele Arenei Naționale, mai ales că faptele lor pot atrage și suspendarea terenului pentru următoarele meciuri? Și, mai ales că spectacolele pirotehnice sunt interzise prin toate legile lumii? Indiferent de programarea unor minute de reculegere, înaintea, în timpul sau după derularea lor! Chiar sunt curios dacă instituțiile statului au vreo reacție! Mai ales că oamenii se dau singuri în fapt! Sunt la vedere! Vă e frică de ei?

Și, ca să pună bomboana pe tort, tonții ăștia o mai fac și pe patrioții! Ei doreau moment de reculegere pentru “militarul roman mort in Afganistan”. Îmi vine să râd! Pentru mine este clar că acești falși suporteri ai naționalei de fotbal sunt doar niște impostori, care n-au nici o treabă cu regulile acestui sport!

PS Ce e între ghilimele este citat de la ei de pe pagina de fb! Ei sunt atât de patrioți, încât siluesc limba română! N-au auzit de diacritice!

(Florin Gongu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.