close
PromovateSport

Mult succes… de-acum înainte

sport.aktualne.cz - Dalibor Sosna

 

În nici un caz nu mă bucură eșecurile europene ale CFR-ului! Din contră, chiar îmi pare rău! Așa sunt eu, mai patriot! Dar, nici nu pot trece cu vedere infatuarea și obrăznicia lui Șumudică! După meciul de la Cluj, 1-1 cu Young Boys, la capătul unui meci pe care era să-l piardă după ce a condus aproape tot timpul, plin de infatuare, Șumudică a spus: “Ce să facem? Noi continuăm să luăm puncte pentru România”! Era o trimitere la contraperformanța colegelor de Ligă, din România, care o sfecliseră timpuriu. Adică o lipsă de respect la adresa lor.
Da, CFR a luat ceva puncte pentru România, o victorie cu Banja Luka și alte două victorii, chinuite, cu niște săraci din Gibraltar! Apoi, după acea remiză de pe teren propriu, cu elvețienii, au urmat următoarele rezultate în Europa:
Young Boys – CFR 3-1
Steaua Roșie – CFR 4-0
CFR – Steaua Roșie 1-2
Acesta este prețul aroganței! Rămâne ca de acum CFR să ia puncte măcar din Conference League! Mult succes, Șumudică!

(Florin Gongu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.