close
CronicăPromovate

Nu sunt antivaccin

Inquam Photos / Alexandru Busca

Nu sunt antivaccin. Dimpotrivă, sunt vaccinată de toate cele, că valurile vieții m-au dus și prin Africa.

Dar nu mă pot abține să nu insist asupra faptului că despre Covid realitatea ne-a arătat că nu știm nimic. Și că nu știm noi nu-i bai, dar “specialiștii” s-au înșelat de “n” ori până acum: ba că e sezonier, ba că nu e; ba că masca e bună, ba că nu e; ba că mutațiile au slăbit virusul, ba că l-au făcut mai virulent, ba că nu va fi un val doi, ba că chiar este și mai vine cel puțin unul. Ba că cei care au avut boala devin imuni, ba că imunitatea dureaza doar doua saptamani. Sau 6 luni. Ba că tinerii nu fac forma virulenta, ba că fac, copiii nu se infecteaza, de fapt da, ș.a.m.d.

Deci….de ce să cred toate asigurările pe care ni le dau “specialiștii” că un vaccin obținut în 9 luni (când un vaccin corect verificat se obține în 10 ani) e sigur? Scandalul Mediator (medicament dezvoltat de laboratoarele Servier) ne arată că efectele secundare pot apare chiar și peste câțiva ani.

Eu aștept întâi să se vaccineze “specialiștii” și cei care decid. De exemplu Johannis. Mai vedem după aia.

(Marcela Feraru)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.