close
Monarhie

Ora Regelui CCLII – VIDEO

Sâmbătă, 2 septembrie 2017, Televiziunea națională a prezentat a două sute cincizeci și doua ediție a emisiunii „Ora Regelui”. Regizor artistic, Dan Manoliu, Producător, Lidia Voicu, Realizator, Camelia Csiki.

Emisiunea a fost redifuzarea ediției din 13 mai 2017. 

Sumarul:

– Ziua de 10 Mai, sărbătoarea națională a regalității, a început la Statuia Regelui Carol I din Piața Palatului Regal, unde a avut loc o ceremonie militară.

– Familia Regală a deschis din nou porţile Palatului Elisabeta pentru tradiționalul eveniment de 10 Mai, Garden Party.

– Academicianul Sorin Dumitrescu, invitatul ”Orei Regelui”, spune de ce ziua de 10 Mai trebuie sa devină ziua națională.

– Alteța Sa Regală Principele Philip, Duce de Edinburg, consortul Suveranei britanice, se retrage din viața publică.

– Anul acesta, de Paște, s-au împlinit 25 de ani de la revenirea oficială din exil a Majestății Sale Regelui Mihai. Puţină lume ştie că, atunci când un milion de oameni l-au întâmpinat, cel care a avut un rol important în aducerea Regelui a fost jurnalistul Petre Mihai Băcanu.

Tags : ora regeluiregele mihaitvr

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.