close
ActualitatePromovate

„PODUL DIAVOLULUI” LA LANSARE

Cu lume multă și bună la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, cum era și de așteptat la lansarea noului roman „Podul Diavolului” de Radu Paraschivescu (editura Humanitas, 2022), prezentat de domnul Luca Niculescu, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Externe și de părintele Francisc Dobos, paroh al Bisericii franceze Sacré-Cœur din București.

Luca Niculescu: „Roman pe trei voci, semi-polițist, „Podul Diavolului” se petrece în zilele noastre, într-una dintre cele mai frumoase regiuni din Franța, Perigord, într-un sat sublim, Saint-Cirq-Lapopie, în care nu locuiesc mai mult de 200 de oameni. Sat liniștit, toată lumea cunoaște pe toată lumea, sunt și turiști, dar nimic sufocant și, dintr-o dată, începe o serie de crime. Fiecare bănuiește pe fiecare, nimeni nu mai are voie să părăsească satul, sunt piste, sunt intrigi, sunt suspecți.”

Francisc Doboș pe fb, înaintea lansării: „Podul cui? Radu Paraschivescu m-a invitat. Merg cu agheazma la mine, se înțelege. Diseară la librăria Humanitas Cișmigiu.”

Felicitari, Radu! Drum bun noii tale cărți spre inima împătimiților de tot ceea ce scrii, atât de captivant, de elevat și de frumos! ❤️

 

Radu Paraschivescu, Luca Niculescu, Francisc Doboș
Radu Paraschivescu, Luca Niculescu, Francisc Doboș
Francisc Doboș, Luca Niculescu, Ioan Mihai Cochinescu
Francisc Doboș, Luca Niculescu, Ioan Mihai Cochinescu

photo © 2022 Sidonia Călin & Ioan Mihai Cochinescu

Text/Foto Ioan Mihai Cochinescu

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.