close
MonarhiePromovate

Proiectul “Codrii de Mâine” – Asociația Principele Nicolae

 

Momentul mult așteptat de noi toți a sosit! Proiectul ‘Codrii de Mâine’ revine în această primavara. Avem o deosebită placere să anunțam că în această duminica, 11 aprilie, vom planta o suprafața de 5000mp în localitatea Bucovăț, jud. Dolj ( https://goo.gl/maps/32otgMgH8ruXdGBY9 ). Asociația Principele Nicolae vă va pune la dispoziție atât echipamentul necesar cât și apa și o gustare.

Ca intotdeauna, asemena evenimente nu se pot realiza fără sprijinul comunitații locale și sponsorilor căroră ne dorim să le mulțumim că susțin o Românie verde: KULTHO, Affiche Digital Printing, Prestige Boutique Hotel Craiova și Tuca Zbarcea & Asociatii.

Așadar, cu nerabdare, ne vom întălni pe 11 aprilie in localitatea Bucovăț, Dolj la plantat și cei care doresc să participe alături de Nicolae al Romaniei sunt rugați să completeze următorul formular: https://forms.gle/1Dfas1FQTYRMmQBQ9

Nu în ultimul rând, din cauză restricțiilor, doar 100 de persoane pot participa de această data alături de noi. Nu uitați să luați cu voi maști de protecție și tot ce aveți nevoie pentru a va simți în siguranța. Natura este de partea noastră!

(Asociația Principele Nicolae)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.