close
ArtăPromovate

Radu Rățoi, acordeon clasic

agora.md

 

Este absolvent al Colegiului de Muzică ,,Ștefan Neaga” din Chișinău și deține titlul de campion mondial la Acordeon. Radu Rațoi are 20 de ani și studiază în prezent la Copenhaga, la Academia Regală de Muzică, scrie unica.md. Potrivit sursei citate, tânărul muzician a câștigat Cupa campionatului, care a avut loc în Kaunas, Lituania, în 2018.

Așa se face că Radu a devenit primul moldovean care a primit un trofeu onorific și cel de-al treilea muzician din istoria campionatului, care a câștigat Cupa Mondială simultan în categoria muzicii clasice și spectacolului de varietate.

Rațoi  a câștigat locul 1 la categoria Senior Coupe World și locul 1 la categoria Senior Virtuoso Entertainment. Aproximativ 100 de tineri muzicieni din diferite țări ale lumii au participat la concurs.

(agora.md)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.