close
Creștinătate

RECOMANDARE CARTE- Omul cel tainic al inimii

Dragii mei,

Părintele Zaharia se înscrie într-o aleasă şcoală de spiritualitate monahală ortodoxă fiind fiu duhovnicesc al vrednicului de fericită pomenire Arhi­mandrit Sofronie Saharov (1896-1993), el însuşi ucenic al Sfân­tului Siluan Athonitul (1866-1938).

„De altfel, din râvna misionară a Părintelui Zaharia a rodit şi conţinutul acestei cărţi, care cuprinde cuvântările duhov­niceşti rostite de Preacuvioşia Sa în timpul unei vizite pe con­tinentul american, în anul 2007. Şi, probabil, nu s-ar greşi dacă s-ar spune că „inima”, în calitatea ei de insondabil centru al persoanei umane şi al vieţii ei duhovniceşti, reprezintă pre­ocuparea esenţială a cugetării teologice a Părintelui Zaharia. De aceea şi titlul acestui volum conţine grăitoarea formulare a Sfântului Apostol Petru, „Omul tainic al inimii”.

Această carte este de mare folos, deoarece acordă o mare importantă pocăinţei ca stare şi lucrare de înnoire duhovnicească a omului credincios.

O sa aflati diverse moduri de a converti energiile psihologice in energii duhovnicesti.

DATI CLIC PE LINKUL DE MAI JOS

https://www.egumenita.ro/produse/detalii/1213-omul-cel-tainic-al-inimii

Doamne ajuta!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.