close
Extern

Reviewed: Solomun Closing Pacha 2017

Ultimul club care a închis sezonul de vară în Ibiza, în 2017, este Pacha, iar anul acesta clubul nu va mai fi deschis în timpul weekend-urilor de iarnă din cauza unui nou proiect de reamenajare organizat de noii proprietari. Pacha merita avăzut, anul acesta, deoarece sărbătoreau cea de-a 50-a aniversare!

La data de 15 octombrie 2017, Solomun a fost responsabil de închiderea distracțiilor din celebrul club. Un surplus a fost Tale of Us care a dezlănțuit atmosfera, încheind cu oferta „+1”, spate în spate, cu gazda lor, într-una dintre cele mai fierbinți nopți de pe insulă.

Solomun + 1 a fost o petrecere de succes, de la debutul său pe insulă în 2013, cu o atmosferă unică și o producție excepțională. Trebuie să spun că etajul de la Pacha nu este foarte mare și este înconjurat de scări, zone VIP, balcoane și numeroase baruri. În mod normal, cabina DJ este situată pe partea dreaptă a intrării deasupra publicului, însă atunci când este rândul lui Solomun, lucrurile sunt diferite. În primul rând, standul este plasat în fața intrării, astfel încât, atunci când intri în club, el sau +1 te întâmpină pe măsură ce intri. Cabina este puțin mai mică, deci mai aproape de fani. Deoarece există scări și zone VIP în jurul cabinei aglomerate de oameni, când clubul este plin, vă dă impresia că DJ-ul se joacă printre oameni, în mijlocul mulțimii și nu deasupra ei.

Destul despre club, să ajungem la adevărata afacere, la muzică. Dacă aș spune că mulți oameni iubesc muzica lui Solomun, nu aș spune nimic nou, deci ceea ce voi încerca să vă împărtășesc este motivul pentru care cred că este atât de popular. Ceea ce am observat, în general, la evenimentele lui Solomun este versatilitatea publicului său. În acest sezon, închiderea lui Solomun a fost mutată cu o săptămână mai târziu, întrucât era de așteptat că anul 2017 va fi plin. Adevărul este că nu a fost, dar petrecerea de douăsprezece ore a continuat să fie la fel de plină, ca de obicei.

Faptul că insula nu a fost atât de ocupată înseamnă că au existat mulți localnici la petreceri și câțiva turiști care au avut un weekend, în luna octombrie, și un eveniment important de neratat în acea perioadă. Atât de mulți oameni, adunați într-o singură locație, dansând unul cu celălalt, ca o familie sub valurile cunoscute ale lui Solomun animând publicul său. Nu numai acum, la închidere, ci la multe dintre evenimentele sale, am văzut oameni de toate vârstele cu un gust muzical comun, îmbrățișându-se în dans.

Cred că selecția muzicală a creat un model, responsabil pentru acest fenomen în care toate tipurile de oameni cu stiluri și gusturile muzicale diferite pot să danseze pe aceleași ritmuri și același acoperiș. Modelul care îmi atrage atenția (și de atunci l-am îmbrățișat cu entuziasm) a fost ritmul rockului lui Solomun. De fiecare dată când mă duc la o noapte Solomun, mă simt ca într-o versiune techno a unui concert rock, un ritm care ne ghidează noaptea prin ruperi de ritm care ne țin cu mâinile în sus și în jos, cu pumnii strânși și picioarele de o parte și de alta; toată lumea pare să trăiască melodiile care însoțesc aceste ritmuri familiare. Melodiile alese sunt, de asemenea, principalul motiv de atracție pentru un public atât de divers. Repertoriul bogat, inspirat din sunetele asiatice, arabe și balcanice, mixate în ritmuri care sună plăcut în urechea oricărei persoane obișnuite cu muzică bună. Oaspeții, Tale of Us, au deschis noaptea la Pacha la miezul nopții, lăsând cabina lui Solomun, în jurul orei 3:00, până la ora 6 dimineața, când erau așteptați B2B.

Trebuie să spun că Tale of Us sunt recunoscuți pentru techno-ul lor aparte și pentru modul în care fac melodiile încântătoare prin sunete speciale. Spectacolul lor a fost garantat, puține cuvinte pot explica încântarea publicului. Chiar dacă în acea noapte am avut artiști diferiți care s-au străduit să impresioneze publicut într-un mod cât mai plăcut, atmosfera muzicală a fost unitară, ceea ce a făcut posibil alte șase ore de dans. Indiferent de modul de mixare, ritmurile grele cu rafinamente repertorice și tonuri electronice, duc la un echilibru al sunetului trezind vibrații în fiecare dintre noi. O noapte de neuitat găzduită de un trio încântător.

Ana Raisa – datatransmission.co

N.R. – adaptarea după textul original aparține redacției 24pharte.ro

Tags : cluburi de noaptedjibiza

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.