close
ActualitatePromovate

Să nu îndrăzniți să acuzați populația

Dacă așa e, în momentul în care epidemia este în descreștere și deconfinarea accelerată în toate statele europene, asta ne arată că in România a fost foarte prost gestionată. Mai precis, s-a băgat gunoiul sub preș. Și să nu îndrazniți să acuzați populația!

Problema cea mare in Romania este că s-a tras cu tunul într-o muscă până acum. Măsuri de “prevenție” enorme, fără nicio logică, în zone din țară în care nu exista nici măcar un infectat de prăsilă, în loc să se facă testari acolo unde el exista cu adevărat și să se interneze și trateze nu asimptomatici, ci bolnavii cu simptome. Ca dovada ca s-a tras tot timpul pe langa ținta, și văd că se face asta în continuare.

M-aș fi si mirat ca în România să se facă un singur lucru corect. A! Greșesc! Presa a fost cumpărată ca la carte. Nu vă așteptați să aflați adevărul de la ea.

(Marcela Feraru)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.