close
CreștinătatePromovate

SENZAȚIONAL!!! ȘTIRE ȘOC

In Romania comunistăau fost peste 3 000 000 de deținuti politici.

DINTRE ACEȘTIA AU MURIT ÎN ÎNCHISOARE PESTE 800 000.

Adică genocid comparabil cu Holocaustul.

Vina tuturor acestor detinuti a fost că nu gândeau marxist – leninist.

Draga nostra Biserica Ortodoxa Româna NU A CANONIZAT NICI UNUL DIN CEI 800 000 de omorâtț în închisorile noastre. Sigur nu toți au murit apărând Creștinismul.

TOATE CELELALTE BISERICI ORTODOXE inclusiv BISERICA Rusă au canonizat Sfinții care au fost victime ale comunismului.

Dragii mei,

Vad ca nu va prea place subiectul asta. Nu prea inteleg motivul.

Sfintii din inchisorile comuniste au murit indurand torturi comparabile cu cele ale Sf. Mucenici din timpul persecutiilor romane. Numai ca românii nu și-au propus sa-i faca sa gandeasca la fel ca ei. NU voiai sa jertfesti la idoli, te omorau dupa ce te torturau. Dar atunci pe loc, in aceeasi zi.

Eeheeii, comuniștii români au vrut ei sa-i faca pe oameni nu sa zica, ci sa gandeasca la fel ca ei. Și pentru aste te băteau ani de zile pâna mureai sau te transformai in reeducat. Sunt unii care au murit fara sa se lepede de Hristos.
REALIZAȚI CĂ NOI AVEM SFINȚI MUCENICI CAM CÂT IMPERIUL ROMAN? Întelegeți ce înseamna asta pentru noi? Ce ajutor? Ce comoara duhovniceasca?

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.