close
Social

SENZATIONAL!! VA AVERTIZAM CA URMEAZA COMENTARII CARE VA POT AFECTA EMOTIONAL!!

Avem o stire de vreo 2000 ani!!

Se pare ca Iisus Hristos a reusit sa readuca la viata un copil mort.

Tatal acesteia pe numele Iair era autoritatea religioasa suprema in acea localitate. Cu toate acestea se realateaza ca a cazut la picioarele Lui IIsus rugandu-L sa ii vindece fata.

O reactie tipica pentru orice om disperat care este dispus sa faca orice in situatii similare.
Intre timp s-a adus o veste socanta si anume ca fata decedase.
Toata lumea s-a panicat, dar Iisus a spus ca nu e nici o problema.

Corespondentul nostru ne spune ca dupa aceasta replica toata lumea facea misto de Hristos. Probabil il catalogau pe Acesta ca fiind „dus cu pluta” pentru ca nu-i asa…bla bla bla
Şi râdeau de El, ştiind că a murit. Luca 8:53

Dupa aceste comentarii Hristos a inviat fata. Lumea a ramas in stare de soc, pentru ca nimic rational, mental sau emotional nu ar fi indicat ca se poate asta.
In schimb fata inviata a mancat ceva pentru ca ii era foame.

Nu credeti ca dupa acest fapt ar fi cazul sa avem mai multa incredere (credinta) in Hristos decat in orice mistocar de serviciu al vremilor de atunci si pana azi?

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.