close
Cronică

E ceva de speriat

E ceva de speriat cum tot apar martori, și oscioare, si fete de prin Italia traficate, iar procurorii devin tot mai răi cu avocații, și mai nepricepuți în anchete…

Întâi mi-am amintit de ancheta-fluviu cu Elodia, apoi de răpirea jurnaliștilor în Irak, soldată, Slavă Domnului, cu recuperarea ostaticilor. Chiar așa, unde-s fetele? De ce nu a sărit nimeni să ofere o recompensă serioasă, măcar pentru o informație veridică?

Acum, coincidența naibii, un polițist care lucrase un an la Timișoara și abia se mutase de vreo 2 luni în Caracal, și-a tras un glont în cap, pe motiv de ceartă cu soția. Parca nu-mi vine a crede că nu se va broda și chestia asta pe activitatea familiei Dincă.

Am zis ceva de trafic de persoane?!! Nooo, ar râde orice polițist de la frontieră, iar procurorii nu cred așa ceva, că presa le-a servit bazaconii, iar unitatea ”doi ș-un sfert” și SRI sunt scoase din joc.

Hai, noapte bună! Dacă Barna era președinte…aveam, domne, ce să scriem, nu stăteam cu ochii pe DIICOT și Caracal!

(Simona Ionescu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.