close
Grupul de la PloieștiPromovate

Serata literară a Cenaclului „I.L. Caragiale”

Luni, 5 februarie, ora 17, la Filarmonică “Paul Constantinescu” din Ploiești a avut loc ședința Cenaclului literar „Ion Luca Caragiale”.

Pe lângă programul cu care ne-am obișnuit, o acțiune inedită a organizatorilor a fost TEATRU ÎN SERIAL – OCTAVIAN ONEA cu piesa „HAȘDEU: SIMȚESC CĂ MĂ FAC ZEU  sau DE LA VLADIMIRESCU LA TIGAIA LUI DINESCU”, personajele fiind interpretate de membrii cenaclului.
Au răspuns prezent: Ioan Vintilă-Fintiș, Florin Manole, Cătălin Apostol, Florin Oprea Sălceanu, Raul Sebastian Baz, Robert Aristotel Avrigeanu, Marian Zmaranda, Livia Dimulescu, Diana Trandafir, Anda Miroiu, Leonida Corneliu și Năstaca Chifu, Eugen Petri, Ioan Corin Culcea, Octavian Onea, Corina Nistor, Alexa Gina Nicolăescu, Romeo Stănescu, Dan Drăguș și Virgil Rădulescu.

Serata literară a continuat la Atelierele colegului nostru, sculptorul Eugen Petri, locul unde lemnul, piatra, bronzul sau marmura devin suport pentru cunoaștere, cale și chei in spațiul generos al metaforei. Mulțumim pentru ospitalitate, Maestre!

Nastaca Chifu, Anda Miroiu, Diana Tandafir
Virgil Rădulescu și Aristotel Avrigeanu
Dan Drăguș și Octavian Onea
Florin Manole și Livia Dimulescu
Anda Miroiu, Diana Trandafir și Marian Zmaranda
Blanca și Eugen Petri
Corina Nistor, Ioan Vintilă Fintiș, Diana Trandafir
Diana Trandafir și Marian Zmaranda
Diana Trandafir și Corin Culcer
Cătălin Apostol și Eugen Petri
Cătălin Apostol și Florin Manole
Virgil Rădulescu și Eugen Petri
Leonida Chifu și Cătălin Apostol
Corina Nistor, Marian Zmaranda, Dan Drăguș
Robert Avrigeanu, Corina Nistor
Blanca și Ioan Vintilă Fintiș
Octavian Onea
Ion Vintilă Fintiș
Robert Avrigeanu
Tags : cenaclupoeziesculpturaserate literareteatru

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.