close
Agenda culturală

Continuă înscrierile la Festivalul Tineretului din Câmpina

Tinerii talentati la muzica, teatru si dans se pot inscrie la Festivalul Tineretului din Campina, un eveniment de traditie care a ajuns deja la cea de-a XIII-a editie. Concursul va avea loc in perioada 12-16 noiembrie 2018 si este organizat de Fundatia Zamolxes.

Inscrierile se fac online, pe www.zamolxes.ro, incepand cu 15 iulie si pana pe 15 octombrie.

Acest concurs cu premii in bani se adreseaza tinerilor din scolile si liceele campinene cu varsta intre 12 si 19 ani şi are ca scop cresterea gradului de cultura si civilizatie a tinerilor din comunitatea locala.

In zilele de 12 şi 14 noiembrie se va realiza preselectia, iar in 16 noiembrie primii sase finalistii la fiecare categorie de concurs vor avea ocazia sa-si demonstreze talentul pe scena in cadrul spectacolului ce se va desfasura la Casa Tineretului Campina.

Din juriu fac parte Raluca VASILE – profesor limba si literatura romana, Stefan Al.- Sasa – muzician si Florin Cristian-Predescu – presedintele Fundatiei Zamolxes.

Evenimente:

– 12, 14 noiembrie, orele 17:00 – preselectii teatru, muzica si dans – Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes ;

– 16 noiembrie, orele 17:00 – gala finala – Casa Tineretului Campina.

Proiectul este finantat de Primaria Municipiului Campina prin Legea nr. 350/2005 privind finantarea asociatiilor si fundatiilor non-profit.

Tags : campinaconcursteatruwww.zamolxes.ro

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.