close
Agenda culturalăCentru de Presă

Spectacole SOLD OUT pe scena ploieșteană!

CE VEDEM, ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ, LA TEATRU?

Copiii au ocazia, în această săptămână să vadă spectacolele dedicate lor, inclusiv în aer liber! „FATA MOȘULUI ȘI FATA BABEI” va urca pe scena Teatrului de Animație „Imaginario” MARȚI, 3 DECEMBRIE, la orele 10.30 și 12.30, MIERCURI, 4 DECEMBRIE, la orele 10.00 și 12.00, JOI, 5 DECEMBRIE, la ora 10.30 și DUMINICĂ, 8 DECEMBRIE, la ora 12.00.  Reprezentația de DUMINICĂ, ora 10.30 este SOLD OUT!

JOI, 5 DECEMBRIE, la ora 17.30, vă invităm la reprezentația din Orășelul Copiilor amplasat în Parcul Municipal Vest!

Farmecul acestui spectacol constă în faptul că este jucat cu actorii la vedere, spectatorii fiind, astfel, implicați în toate detaliile poveștii, spre deliciul micilor spectatori!

DUMINICĂ, 8 DECEMBRIE, ora 17.30, veniți la „PROSTIA OMENEASCĂ”, spectacol care va avea loc pe Esplanada Palatului Culturii. „Am încercat să păstrez tradiția populară și spiritul lui Creangă și să aduc în fața copiilor un alt mod de a privi prostia, prin prisma proverbelor și zicătorilor românești. Cu toții trebuie să ne bucurăm de viață și să fim spontani, să ne trezim cu ajutorul înțelepciunii noastre populare și să o ducem mai departe”, spune Sabina Vlaiculescu Arsenie, regizorul spectacolului.

Ambele reprezentații ale spectacolului „MY FAIR LADY”, care va fi jucat VINERI, 6 DECEMBRIE și SÂMBĂTĂ, 7 DECEMBRIE, la ora 18.30, în Sala Teatrului „Toma Caragiu” sunt SOLD OUT! Un musical, inegalabil în strălucire, inspirat de mitul lui Pygmalion, de libretul operetei compuse de Frederick Loewe și, nu în ultimul rând, de piesă de teatru a lui G.B.Shaw. Un profesor de fonetică se îndrăgostește de îndărătnica sa elevă: o florăreasă pe care o transformă dintr-o femeie simplă, lipsită de educație, într-o adevărată doamnă.

Și spectacolul „CUSCRII DIN TIRANA” se dovedește unul dintre preferatele publicului și în această săptămână, reprezentația de DUMINICĂ, 8 DECEMBRIE, de la ora 18.30, fiind deja SOLD OUT! O comedie de replici și situații, suspans și momente provocatoare, spectacolul de Michalis Reppas și Thanasis Papathanasiou, în regia lui Dragoș Câmpan, prezintă povestea unui cuplu înstărit, din Grecia, a cărui preocupare principală este să-și mărite fata cu un soț bun și bogat. Bineînțeles, planurile familiei sunt puse la încercări inedite.

Nu uitați să consultați din timp programul Teatrului, pentru următoarele reprezentații!

(CentrudePresa)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.