close
Agenda culturalăCentru de Presă

Spectacolele săptămânii la Teatrul „Toma Caragiu”! VINO ȘI OCUPĂ-ȚI LOCUL!

ASTĂZI, la ora 17.00,  spectacolul „PROSTIA OMENEASCĂ”, va avea loc în Parcul Municipal Vest. O piesă perfectă pentru a-i amuza pe deopotrivă pe micii și marii spectatori, ce aduce în fața copiilor un alt mod de a privi prostia, prin prisma proverbelor și zicătorilor românești.

JOI, 12 DECEMBRIE, la ora 18.00, la Târgul de Crăciun din Parcul Municipal Vest, veniți să vă bucurați de magia muzicii alături de soliștii Teatrului de Revistă Majestic!

VINERI, 13 DECEMBRIE, la ora 18.30, în Sala Teatrului „Toma Caragiu”, va fi jucat spectacolul „THE NIGHT ALIVE”, o piesă care explorează viețile unor suflete rătăcite și o întâlnire întâmplătoare care le-ar putea schimba cursul. Cu siguranță un scenariu provocator și complex, scris de Connor McPherson, considerat unul dintre cei mai importanti dramaturgi contemporani europeni.

SÂMBĂTĂ, 14 DECEMBRIE, la ora 18.30, în Sala Teatrului „Toma Caragiu”, va fi jucată piesa  „CÂND PLOAIA SE VA OPRI”, în regia lui Radu Afrim. Un spectacol profund, care reconstituie 80 de ani din istoria unei familii, o saga despre vină și transmiterea ei prin generații, repetându-se aceeași greșeală: lipsa comunicării între părinți și copii, care duce la un abandon reciproc.

DUMINICĂ, 15 DECEMBRIE, de la orele 10.30 și 12.00, copiii vor avea ocazia să se bucure de „SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN”, o întâlnire fantastică, plină de culoare și entuziasm, în Sala Teatrului de Animație „Imaginario”.

DUMINICĂ, 15 DECEMBRIE, între orele 17.00 – 18.00, nu ratați „D’ALE LUI PĂCALĂ”, pe scena Parcului Municipal Vest, o altă piesă amuzantă pentru cei mici.

DUMINICĂ, la ora 18.30, spectacolul „VRĂJITOARELE DIN SALEM” este deja SOLD OUT! O piesă care, prin prezentarea rezistenței eroice și sacrificiului unor oameni simpli, aduce în prim plan ideea modernă a combaterii prejudecăților și intoleranței! Un spectacol pe care, cu siguranță, veți dori să îl revedeți! Următoarea reprezentație va fi pusă în scenă SÂMBĂTĂ, 25 IANUARIE!

(CentrudePresa)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.