close
Sport

Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, inspectat de UEFA în vederea meciului România – Kazahstan

Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești a fost inspectat luni de UEFA în vederea meciului de fotbal România – Kazahstan, care va avea loc pe 5 octombrie în preliminariile Cupei Mondiale 2018, informează site-ul CSM Ploiești.

Echipa naţională a României va primi vizita celor de la Kazahstan, pe 5 octombrie,  de la ora 21:45, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, iar oficialii de la UEFA au făcut o vizita în România pentru a se asigura că lucrurile decurg normal.

Reprezentantul UEFA, Christian Schmolzer, alături de reprezentanți ai Federației Române de Fotbal și de cei ai televiziunii publice, au fost prezenți la Arena „Ilie Oană” în vederea omologării stadionului pentru meciul România — Kazahstan, programat pe 5 octombrie, la Ploiești.

Fost portar al echipelor Rapid Viena și Austria Viena, Christian Schmolzer, a petrecut ore bune în compania reprezentanților CSM Ploiești pentru a verifica toate aspectele care țin de organizarea unui meci interțări: spațiile de parcare, amplasarea camerelor tv, toate spațiile necesare reprezentanților mass-media, probleme privind ticketing-ul și accesul spectatorilor etc.

Săptămâna trecută, alți reprezentanți ai UEFA au inspectat arena „Ilie Oanî” în perspectiva meciului pe care campioana României, Viitorul Constanta, îl va avea de disputat în turul al 3-lea preliminar al Ligii Campionilor.

Christian Schmolzer a inspectat stadionul tot ca reprezentant al UEFA, care se ocupa, mai nou, de organizarea preliminariilor europene pentru Cupa Mondială, competiție organizată însă de FIFA. Până de curând, FIFA era cea care făcea acreditarea stadioanelor.

Altfel, miercuri, la „Ilie Oană” sunt așteptați reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal, care vor verifica modul în care au fost duse la îndeplinire sarcinile primite la precedenta lor vizită, pentru acreditarea arenei la nivelul Ligii I.

În această toamnă, FC Voluntari și Juventus București își vor disputa meciurile de pe teren propriu la Ploiești.

Tags : frflpfstadionul ilie oana ploiesti. romania - kazahstanstiriuefa

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.