close
Creștinătate

„STRICA-SE-VOR TOATE RÂNDUIELILE PĂMÂNTULUI”.(Sf.Scriptură)

 

– Oare Papa Francisc își dă seama de greutatea cuvintelor care le rostește ca suveran pontif?

– „Toți s-au abătut, netrebnici s-au făcut, nu este cel ce face bine, nu este până la unu”.(Psalmii).

– „Vremea este să lucreze Domnul că oamenii au stricat Legea Ta”!(Psalmii).

– „Nimic nu este nou sub soare”, spune Eclesiastul și „Deșertăciunea deșertăciunilor toate sunt deșertăciune”.(Sf.Scriptură).

– „Când veți vedea urâciunea pustiirii în locul cel Sfânt, sfârșitul este aproape”!(Sf.Scriptură).

– De mai mult timp marele prelat pontiful- papă Francisc afirmă diferite declarații în mare dezacord cu ceea ce învață Sfânta Scriptură.

– De aceea, trebuie multă atenție în lumea creștină și trebuie tras urgent un semnal de alarmă, fiindcă prăbușirea geopolitică morală și economică a Europei, vine tocmai din aceste bombe cu ceas, repetate mereu de la Vatican, iar efectul lor întârziat este islamizarea Europei și distrugerea valorilor creștine pe acest bătrân continent.

– Nu putem glumi cu Dumnezeu și Istoria Europei creștine !

– Remarcile suveranului pontif, de genul:

– Biblia este depășită de actualitate, trebuie o Biblie actualizată nouă, după lumea de astăzi!

– Adam și Eva este doar un simplu mit religios, nu au existat niciodată !

– Nu există Rai și Iad!

– Cei cu orientări nefirești, în dezacord cu familia biblică primordială (Adam și Eva), adică familia naturală bărbat și femeie, sunt tot copiii lui Dumnezeu, indiferent de păcatele lor !

– Nu-l poate percepe suveranul pontif, pe Dumnezeu ca pe un: „Moșneguț cu bagheta magică, făcând lumea din nimic ca un iluzionist”!
– Afirmație făcută la o conferință științifică despre teoria Bing-bengului.

– Toate acestea vin în totală contradicție cu Sfânta Scriptură, care zice:

– „Ce amestec are întunericul cu lumina”?

– „Cerul și pământul vor trece dar cuvintele Mele nu vor trece până nu se vor împlini toate”.(Sf.Evanghelie).

– Să hulești lucrarea Duhului Sfânt și teologia Cuvântului veșnic a lui Dumnezeu, din Referatul biblic al „CĂRȚII FACERII”, care arată cum toate s-au făcut prin Cuvântul veșnic, este o hulă fără precedent și fără egal în discursul unui slujitor al Scripturii și a lui Dumnezeu.

– Relativizarea credinței, a dogmelor, a creștinismului ca valori divine și milenare în cultura Europei creștine, este curată nebunie și bombă cu ceas, care va fi începutul unui haos dezastruos fără precedent și sfârșitul unei culturi plină de valori autentice și morale, câștigate cu sânge, inimi, jertfe și sfinți.

– Ar fi momentul să conștientizăm pericolul ce ne paște în cel mai scurt timp posibil, ținând cont de ideologiile moderne implementate forțat zi de zi, care agresează psihic întreaga societate, mai ales în rândul tinerilor.

– Tinerii și copiii, care sunt cei mai vulnerabili la nou, dar și înțeleg cel mai greu valorile autentice, păstrate și aduse cu jertfe mari, sânge, lupte, suferințe, vieți omenești până în pragul secolului XXI, moment în care umanitatea riscă să piardă cărarea dreaptă, legătura cu Dumnezeu și să abandoneze totul la lada de gunoi a Istoriei.

– Cu totul altceva înseamnă la noi acum, conceptul de nou actual, fața de termenul teologic al Scripturilor, „CER NOU ȘI PĂMÂNT NOU”, în viziunea divină a lui Dumnezeu.

– Excelență reconsiderați-vă atitudinile și exprimările teologice ca suveran pontif, să nu aruncăm singuri noi lumea creștină din întreaga Europă în haos total, anarhie, moarte morală, moarte spirituală și poate chiar reconfigurare geopolitică și culturală.

– Bolovanul nepăsării și imoralității începe să se rostogolească încet și sigur de la o Europă creștină spre una islamizată și noi singuri suntem vinovați.

– „SĂ STĂM BINE SĂ STĂM CU FRICĂ SĂ LUĂM AMINTE”!!!

Pr.Calistrat
M-rea Vlădiceni

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.