close
Extern

VESTEJIREA OMENIRII, VALORILE DECADENȚEI

Un lucru important pe care trebuie să-l știți este că lumea nu va fi condusă de illuminati, masonerie sau evrei. Acestea sunt false amenințări pe care Vaticanul luciferian le folosește pentru a ne speria, ca apoi să-i cadem toți în brațele „părintești și salvatoare”. Majoritatea sioniștilor sunt în slujba Vaticanului și nu sunt evreii, ci khazari, un neam de turco-tătari care au preluat ideea de „popor ales” din Talmudul evreilor semiți. Faptul că vezi „evrei”, la conducerea afacerilor lumii, este ca ei sunt doar un paravan al lezuiților și atât. Nu spun că din evreii semiți nu sunt implicați pentru că, până la urmă, de la ei vin învățăturile satanice și rasiste din Talmud care, la rândul lor, le-au preluat de la egipteni, iar egiptenii din Babilon… sunt puțini. Nu trebuie să devii un antisemit și să urăști evreii. Asta este exact ce își dorește papa. Vaticanul vrea ca lumea să urască evreii. Dorește Ierusalimul doar pentru el și anticrist, este instituția cea mai antisemită din lume, încă de acum 2000 de ani, când romanii erau cu cizma pe gâtul evreilor. Sentimentele și gândurile urmașilor nu s-au schimbat pentru că sângele în apă nu se transformă. Hitler a fost instruit de iezuiti, la fel ca și Stalin și Karl Marx, Charles Darwin, iar majoritatea proiectelor și ivențiilor de tehnologii care ne puteau aduce energie gratuită au fost mascate de către oamenii Vaticanului. Majoritatea bancherilor au falimentat astfel de proiecte. Masoneria si Illuminati nu vor conduce Noua Ordine Mondială, ci va fi condusă de biserica catolică și papa cel luciferian. Suntem programați să nu depășim sistemul aplicat de acești dinozauri. Să acceptam perfidele minciuni și legi de care nu avem cunostință și ce conțin. Vaticanul e direct răspunzător pentru relele care au lovit și lovesc această lume și țara ta. De ce Vaticanul dorește să preia internetul? Ce legătura are „religia” lor cu internetul?
1 Octombrie 2016 – SUA renunță la controlul asupra internetului. Până la acea dată, era o organizație care controla totul, dar începând cu 1 Octombrie 2016, Statele Unite au cedat Națiunilor Unite controlul asupra internetului. Și, din acel moment, ONU supraveghea și controla. Însă, în spatele ONU este Vaticanul. Sunt experți în ascunderea adevărului, înșeală și cosmetizează minciunile. Vaticanul va cenzura tot ce nu trebuie să se afle despre el! Dar vor promova acele lucruri pe care ei le vor. Bineînțeles, asta se va face gradat, aplicând legi noi de care oamenii nu au cunoștință. Începând cu 1 Octombrie 2016, nu au preluat controlul total, ci cu pași mici ce va influența această omenire. Azi, această ONU deține controlul internetului. Totul este diferit și controlat, cu timpul vom realiza că tot ceea ce va apărea va fi controlat.
Azi, 9 iunie 2018, românii au ieșit în stradă și protestează contra legii homosexualilor. Guvernul plin de lași și hoți, cu acte în regulă, vor accepta această lege, fără să ceară consimțământul poporului. Au primit darul de la aceste umbre și fac tot posibilul să fie acceptată. Vor darîma familia și credința. De credință le este teamă.
Iată legi ordinare care ne vor fi dăruite de aceste schelete: ONU va prelua controlul tuturor religiilor de pe planetă. Se va acorda statut legal tuturor emigranților care au intrat în Statele Uniunii Europene necondiționat. Adică, daca vor intra 1.500.000 milioane, noi suntem obligați să le dăm cheia de la casă necondiționat.Vor fi acordate drepturi homosexualilor. Aceștia pot face parada regulat și liberi, pe toate drumurile orașelor Comunității Europene.
Sfatul meu este să defileze prin casele voastre, pe domeniile voastre pline de mizerie satanistă. Se va aproba legalizarea căsătoriilor între homosexuali, a căsătoriilor de acelasi sex, și a înfierii de copii de către cuplurile homosexualilor.
Voi care ați făcut aceste legi sunteti obligați să stați capră primii. Se vor înființa case de toleranță în apropierea școlilor de toate gradele, în întreaga Comunitate Europeană, precum și în interiorul cazărmilor militare. Eu cred că vă trageti dintr-o familie de avortoni de clasă. Se vor preda, la toate nivelele, lecții de sex plătit de cele care sunt în casele de toleranță. Sincer, îmi este greu să vă caracterizez sila. Iată darurile acestor gunoaie care vor să distrugă această  omenire. Acești băloși cu fețe de dinozauri au ucis, de-a lungul timpului, valorile acestei omeniri. Lanțul întunecat se compune din: Vatican,Illuminatii, bancheri, ONU și criminalii școliți. De acești dinozauri sunt ascunse toate secretele acestei lumi, sunt ferecate în subsolul Vaticanului. Lumea a început să înțeleagă cine sunt  aceste schelete. În acest moment, le este teama că lumea îi va spulbera fără milă.
SAVU TONI ADRIAN
Tags : conspiratiiengelsilluminatiMarxmistereonuvatican

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.