close
Extern

ADEVĂRATA FAȚĂ A UNIUNII EUROPENE, DINOZAURII MARELUI CIMITIR PLANETAR – 2

Valorile au fost și sunt un puternic șoc al acestui sistem întunecat aflat în delurare. Ei luptă să schimbe viziunea asupra realitatății acestei lumi. Și vor să ne dovedească faptul că suntem o specie necoaptă. Ascund sau distrug toate invențiile acestei omeniri pentru că acestea i-ar duce la o sărăcie lucie. Știti de ce? Pentru că toate aceste invenții ar putea genera energie nelimitată, GRATUIT, care nu ar mai putea fi contorizată și ar anula transportul prin cablu.

Cine a împiedicat, de-a lungul timpului, aceste invenții? Bancherii întunericului… ei au distrus laboratoarele, ei au furat totul, iar pe inventatori i-au anihilat sau i-au adus în stare de sărăcie. Pentru că toate aceste invenții dădeau lumii electricitate gratuit.

Adam Trombly a inventat un generator care primește energie din aer. A fost invitat să facă proba acestei invenții la O.N.U., dar acest eveniment a fost subminat de Gerge Bush, iulterior dispozitivul inventat fiind confiscat de guvern. DE CE???

John Bedini a inventat același sistem al energiei radiante, un pic mai sofisticată, care genera mai multă energie decât cea consumată. A anunțat că va oferi, la un preț redus, această aparatură. Imediat după acest anunț, laboratorul a fost devastat, oprind producția acestor dispozitive. Ca să ramână în viață a trebuit să renunțe să vânda energia liberă.

Toate aceste invenții sunt reale. Canadianul John Hutchinson a creat o tehnologie care face ca obiectele să plutească în aer. Această invenție putea revoluționa domeniul propulsiei. Laboratorul său a fost confiscat de poliția guvernamentală în anii 1978, 1989 și din nou în 2000.

Eugene Mallove a filmat și publicat aceste invenții care erau destinate acestei omeniri. A fost omorât în bătaie, în 2004, în mod misterios. Oare de ce sunt suprimați când apar cu invenții benefice pentru această omenire și sunt tratați cu brutalitate? Oare de ce această tehnologie este suprimată? Răspunsul nu poate fi decât acesta: energia gratuită amenință cele mai mari industrii: Energetică, Petrolieră, a Carbunelui.

Transmisia prin cablu a electricității, de care beneficiază aceste halate negre, va dispărea și va lăsa goală pușculița acestui sistem bancar, care este evaluată la 300 de trilioane de dolari. Dacă această invenție ar fi folosită, ar schimba complet balanța puterii actuale.

Sunt laboratoare în toata lumea care au descoperit această energie gratuită și care nu a văzut practic lumina zilei. DE CE? A cui avere și putere este amenințată de această energie gratuită? Beneficiare sunt doar aceste familii: ROTHSCHILD, ROCKEFELLER, MORGAN. Ei controlează și conduc această schemă, inventată de ei. Fac bani din nimic, în timp ce noi trebuie să muncim din greu pentru a obține un salariu de mizerie. Am devenit sclavii datoriilor! Sclavii acestei clase care se numește elita financiară prin falsificarea sistemului financiar.

Nu există niciun guvern, astăzi, care să poată trece peste hotărârile lor. Iată răspunsul lor: avem acces la toate datele economice, pe care voi nu le aveți! Noi suntem singurii care înțelegem și gândim mecanismul banilor. Bogația nu este scopul nostru suprem, scopul nostru este puterea! Libertatea este periculoasă. Dacă le dai oamenilor libertatea s-ar putea să n-o folosească cum credem noi că ar trebui folosită. Suntem mai întelepți decât ei toți și e spre binele lor să-i conducem.

Ce părere am: SUNT DEMENȚI cu adevarat! Cea mai grozavă închisoare în care pot trăi oamenii este teama de ceea ce ar putea gândi alți oameni. Trebuie să-ți găsești puterea să îndepărtezi frica și părerile și, dacă o faci, atunci vei realiza în ce închisoare ai trăit. Ceea ce vor să creeze acești illuminati, sincer, nu va fi decât o populație de gardieni ai închisorii, vor crea o armată incontestabilă de oameni, care vor accepta normele obligatorii. Fără consințământul cetățenilor sau al parlamentelor. Vor amplifica taxele în care sunt experți și ne vor dărui doar dacă  vom sta cu mâna întinsă după o bucată de pâine. (va urma) 

SAVU TONI ADRIAN

Tags : energie liberailluminatimisterteoria conspiratiei

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.