close
Extern

ADEVĂRUL CU CAPUL ÎN JOS

Nu vi se pare curios că trei celebrități au decedat pe data de 25 iunie 2009? Michael Jackson, Farrah Fawcett și Sky Saxon. „Umbrele”, când sacrifică o celebritate arhicunoscută, vor mai omorî două. Asta pentru ca artistul mai popular să atragă atenția asupra lui, iar oamenii să nu observe că totul a fost un plan diabolic bine pus la punct.
La Toya Jackson, sora lui Michael Jackson, mentioneaza despre plan:
Reporterul:
– Unde erai când ai auzit trista veste?
– Eram acasă, tatăl meu m-a sunat chiar după ce închisesem telefonul, în urma unei discuții cu partenerul meu de afaceri, care mi-a spus despre Farrah. Mi-am zis: „Vai, Doamne, mă întreb cine va fi următorul, deoarece tot timpul se întâmplă în 3!” Moartea lui Michael a fost, fără îndoială, planuită. Un sacrificiu satanic.
Interviurile și declarațiile lui Michaei Jackson:
Reporterul:
– Cum ți-a influențat cariera?
– Cum mi-a influențat cariera? În ce mod?
– Ce impact a avut asupra turneelor tale, asupra înregistrărilor tale?
– Albumele mele sunt pe primul loc în toată lumea. Mai puțin în America, singura, din cauză că… nu vreau să spun mai multe…
– De ce nu e pe primul loc în SUA?
– O conspirație, da… E o conspirație la mijloc… nu vreau să spun prea multe, am terminat… pentru că îmi fac rău mie.
Michael ne-a avertizat:
– Vreau să vă arăt un moment cum nu ați mai văzut…
– Să vă ofer tuturor.
– Vă iubesc pe toți și suntem o familie, să știți asta ca suntem o familie!
– Dacă trimitem dragostea în lume și reamintim lumii ca iubirea este importantă, să ne iubim unul pe altul, suntem toți ca unul, transmițând mesaje.
– Aveți grijă de planetă!
– Avem patru ani să îndreptăm lucrurile, dacă nu, atunci e ireversibil și suntem terminați cu toții.
– Deci este un mesaj important de dat da? Este important! Mulțumesc! Un mare mulțumesc!
A fost filmat la repetițiile de la inceputul anului 2009. Mulți se vor întreba la ce se referea exact Michael când a spus toate acestea? Michael știa cel așteapta și cunoștea cine sunt acețtia. De aceea, era în vizorul conspirației. De câte ori a avut ocazia, Michael i-a demascat. Ultimul spectacol pe care îl pregatise nu a mai avut loc pentru că umbrele au avut teama că Michael a preparat ceva special, un altfel de spectacol.
Mama lui Michael:
– Când eu și Michael stăteam și ne uitam la TV și îi vedea pe copiii din Africa cu muște în jurul guriței lor și câți mureau, îi curgeau lacrimile. Michael spunea: „Mamă, într-o zi, o să fac ceva în legătura cu asta!” Fiul meu nu ar fi lovit niciodată un copil. El iubea copiii prea mult!
– Crezi ca Michael a fost omorât?
– Cu siguranță! Am spus-o de la început.
Michael:
„Sunt foarte sensibil la durerea copiilor, la familie, la condiția umană. Vreau să vă ajut cu tot ce pot. Și nu mi-e teamă să o spun: Dacă n-ar fi copiii pe lume, dacă cineva ar anunța că toți copiii sunt morți, m-aș arunca de la balcon în clipa imediat următoare. Aș fi terminat!”
ODIHNEASCĂ-SE ÎN PACE!
MICHAEL JACKSON
29 August, 1958 – 25 iunie, 2009.
Sistemul în care trăim, azi, produce un singur lucru: VIOLENȚA. Sunt trei forme de violență: VIOLENȚA MENTALĂ, VERBALĂ ȘI FIZICĂ. Anulând toate acestea, schimbarea va fi benefică. Azi, VIOLENȚA este ocrotită de sistem și chiar consolidată.
SAVU TONI ADRIAN
Tags : la toya jacksonmichael jacksonteoria conspiratiei

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.