close
Extern

DEMASCAREA

În urma unor investigații, s-a descoperit că Michael Jackson avea traumatisme la genunchi, vânătăi recente, ceea ce înseamna că el ar fi căzut înainte să moara. Este evident că Michael s-a luptat pentru viața sa.
LA TOYA JACKSON sora lui Michael:
– Michael mi-a spus, în repetate rânduri, că îl vor omorî… ca va muri. Și, când mi-am auzit mama țipând că Michael a murit, am întrebat:„CINE A FACUT-O?” Nu am întrebat „DE CE?”, „DIN CE CAUZA?”, „CE S-A ÎNTÂMPLAT”, „CINE A FACUT-O?” pentru că el mi-a spus-o în repetate rânduri. L-a rugat pe prietenul lui, GREGORY, să stea cu el și ia zis: „Te rog nu mă lăsa EI ÎNCEARCĂ SĂ MĂ OMOARE”. Michael era slăbit și nu arăta bine, GREGORY l-a condus la un spital mic, la vreo 10 mile de Neverland, fără să anunțe vizita lui Michael. I-au fost administrate fluide pentru a se hidrata, de la ora 17:30 până în ziua următoare, timp de exact 24 de ore. Doctorul a spus: încă 12 ore și ar fi fost mort. Asa de deshidratat era! După aceea, GREGORY l-a întrebat: de ce nu mănânci și când ai băut apă ultima dată? Michael i-a răspuns: „ÎNCEARCĂ SĂ MĂ OTRAVEASCĂ!”, încearcă să mă omoare.
O mulțime de informații urâte și neadevarate au fost lansate în media, care sunt conduse de aceste umbre, cei care au pus laba pe industria muzicală. Informații care au fost furate din transcrierile făcute de juriu, de la procesul la care nu a participat nici Michael, nici avocatul lui. Informațiile erau dezgustătoare și false. Michael le-a aratat oamenilor mâinile spunând: „Priviți mâinile mele, priviți ce mi-au făcut și cum m-au tratat la secția de poliție.”
Mâinile lui Michael erau umflate și sângerau, pline de vânătăi. Fratele lui Michael, JERMAINE, declara: „L-au urât pe Michael pentru că era un profesionist, pentru că munca lui era muzica, de aceea va trăi pentru totdeauna. Michael a fost binecuvântat cu atât talent și a dăruit lumii, cu tot sufletul, tot ce Dumnezeu i-a dăruit lui. Sunt foarte trist că i-a luat viața unuia dintre cei mai minunați oameni de pe pamânt, a fost lucrat și conspirat de guvernul American, FBI, timp de 17 ani au încercat tot timpul să găsească ceva împotriva lui MICHAEL JACKSON, dar n-au găsit. Și au tot încercat să-l înjosească, să-i diminueze popularitatea. El nu era interesat de politică, de nimic, decât să ajute oamenii. Ei chiar credeau că-l va închide. Dar vezi tu, avea un suflet bun și bunătatea lui și nevinovăția…” (l-a bufnit plânsul).
Toate lucrurile bune pe care le-a făcut în întreaga lume și mesajele din melodiile lui arată ce fel de persoana era. Și asta l-a ținut în afara închisorii. Ei au încercat, dar dragostea este mai  puternică decât orice judecător sau acuzație. (VA URMA)
SAVU TONI ADRIAN
Tags : geremy jacsonmichael jackson

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.