close
Extern

„DINOZAURII” AU PUS GHEARELE PE INDUSTRIA MUZICALĂ

Foarte multe staruri cunoscute au murit pe data de 25 ale lunii. Să aruncăm o privire, totuși:         MICHAEL JACKSON – IUNIE 25, 2009; FARAH FAWCENT – IUNIE 25, 2009; SKY SAXON – IUNIE 25, 2009; JAMES BROWN – DECEMBRIE 25, 2006; DEAN MARTIN – DECEMBRIE 25, 1995; EARTHA MAE KITT – DECEMBRIE 25, 2008; LISA (LEFT EYE ) LOPES – APRILIE 25, 2002; ALIAH HAUGHTON -AUGUST 25, 2001; ROGER TROUTMAN – APRILIE 25, 1999; STATIC MAJOR – FEBRUARIE 25, 2008.

Datele acestea sunt doar o simplă coincidență sau aceștia au fost uciși cu un scop pe data de 25 ale luni? La Toya Jackson, sora lui Michael Jackson, vorbeste despre un plan care a pregătit moartea fratelui ei. A fost, fără nicio indoială, planuită. De ce au dorit aceste umbre să scape de Michael Jackson? Pentru că Michael a reușit să se elibereze de ei, de aceste umbre care controleaza industria muzicii. Michael a transmis mesaje  puternice către aceste umbre cu semnificații ascunse. În clipul său „BLACK OR WHITE”, înregistrat în 1990, Michael știa că aceste umbre vor să îl omoare.                             

Declaratiile surorii lui Michael Jackson 

Reporterul:

– Crezi că MICHAEL a fost ucis?

– Cu siguranță! Am spus-o de la început și asta cred și acum. Michael mi-a spus, în repetate rânduri, că îl vor omorî. Și nu mi-a spus numai mie, ci și mamei mele.                                            – Și cine a făcut-o?

– Doctorul la care te uiți, pe care l-ai văzut acolo, el este doar un țap ispășitor, pe care s-a dat vina.

– Deci sunt oameni care controlează din umbră totul?

– Sunt oameni care controlează din umbră, da, exact. Michael Jackson a dăruit și inspirat această lume bolnavă în care trăim. Au încercat să-l înjosească prin inermediul singurului lucru la care ținea: copiii.  Iar el a fost vocea copiilor mai puțini norocoși. Așa au apărut falsele acuzații de pedofilie.

De 17 ani, aceste umbre au încercat să distrugă imaginea lui Michaei Jackson, dar chiar și până azi, el încă mai are sute de milioane de fani în toată lumea. Voiau să-l rănească fizic și psihic. Chiar dacă primea aceste lovituri și-l supărau enorm, Michael Jackson a reușit să-și mențina echilibrul. Nu l-au ucis mai repede, deoarece știau că va fi o imensă confuzie. A fost ucis la timpul potrivit ca să fie un sacrificiu perfect dăruit întunericului în care ei cred și la care se închină: satana. Din fericire, MICHAEL JACKSON nu și-a vândut  niciodată sufletul pentru a avea o viață luxoasă, chiar dacă talentul lui unic l-a dus în vârf. Aceste umbre malefice știau că MICHAEL JACKSON avea un talent unic care l-a făcut să devină unul dintre cei mai cunoscuți artiști. Aceste umbre murdare tratează oamenii de culoare ca fiind  inumani. Asta nu înseamnă că lor le plac oamenii albi, pe ei îi dezgusta oricine! Chiar și așa, ei îi consideră pe oamenii de culoare ca fiind inferiori celor albi. Din această cauză, majoritatea țărilor africane sunt extrem de sărace și corupte, iar umbrele vor să-i păstreze așa. Acesti dinozauri au cumparat HOLLYWOOD, influențând publicul, facându-l să creadă că bărbații de culoare sunt violenți și femeile de culoare prostituate. Aceste umbre înjosesc oamenii de culoare cu un scop. MICHAEL JACKSON a progresat în cariera lui de artist și a câștigat popularitate prin valoarea reală pe care o avea. Înainte de „THRILLER”, postul MTV a refuzat să difuzeze vreun cântec de-al lui MICHAEL. DE CE?  Pentru că era negru. Președintele CBS Records, WALTER YETNIKOFF a amenințat MTV și a declarat: „N-o să vă mai dau niciun video, de acum înainte, și voi spune publicului că nu vreți să difuzați muzica unui tip de culoare.”

Atitudinea lui a convins MTV să înceapă difuzarea melodiilor „BILLIE JEAN” și, mai târziu, „BEAT IT”. Oricum, MTV a negat orice formă de rasism din programul lor. Ce părere aveți? Aceste boturi de dinozauri, care se dau periculoși, au fugit și s-au ferit tot timpul de valoare, a fost singura armă de care s-au ferit, pentru că era cea mai periculoasă, era invizibilă și de neînțeles.

Declarația lui MICHAEL JACKSON IN FAȚA PUBLICULUI:                             

– M-am săturat de modul cum presa manipulează tot ce se întâmplă în acestă situație. Ei nu spun adevarul, ei mint. Toate formele de muzică comercială JAZZ, HIP-HOP, SOUL, TIPURILE de dans CHARLESTON, BREAK DANCE, toate astea sunt ale oamenilor de culoare. Dacă mergi la librăria de la colțul străzii, n-o sa vezi o singura persoana de culoare pe copertă. Oamenii ale căror înregistrări s-au vândut în toata lumea, artiști mega cunoscuți, sunt denumiți, peste noapte, ciudați, homosexuali, pe mine mă numesc pedofil. Spun că mi-am schimbat pielea. Fac orice ca să întoarcă publicul împotriva mea. Eu mă uit în oglindă și știu că sunt negru. Haideți să nu dărâmăm totul și să nu uităm ce s-a spus. Uitați-vă în inimă, puneți în subconștient totul și haideți săfacem ceva în legatura cu asta.

MICHAEL JACKSON a luptat cu acești dinozauri pâna la moarte. Tu crezi că ai altă opțiune? Știi bine că NU! Să nu uitați că toate mesajele lui MICHAEL JACKSON au simbolizat puterea pe care a avut-o și controlul asupra teritorului. Aceasta înseamnă eliberarea de sub control, dar și renașterea, după o perioadă de suferință planificată de acești dinozauri ce put îngrozitor. Aceste umbre plasează simbolurile lor în filme și fac reprezentații live în concerte determinând oamenii să facă gesturi speciale cu mâna. Acolo unde există atenție, există și energie, ei captează energia negativă folosind echipamente de înaltă tehnologie din motive necunoscute nouă. Folosesc o psihologie inversă care controlează multe aspecte ale vieții noastre.                                  MICHAEL JACKSON: „Am ajuns să fiu cea mai populară persoană din lume… Am câștigat Oscarul și multe alte premii, dar am fost terminat de această conspirație dureroasă!”     Declarația fetiței lui MICHAEL: „Încă din ziua când m-am născut, tati a fost cel mai bun tată pe care ți-l poți imagina. Vroiam doar să-i spun că-l iubesc așa de mult…” și a bufnit în plâns. (va urma)

SAVU TONI ADRIAN

Tags : michael jackson

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.