close
ActualitatePromovate

VREAU SA FIU DE SUCCES!

Dragii mei,

Exista o propaganda uriasa in lume despre cum sa fii de succes. A devenit o industrie de miliarde de $ care face filme, publica multe carti, tine seminarii etc. Le promite oamenilor ca in 10 pasi vor deveni bogati si liberi. In 7 pasi vom deveni inteligenti si sanatosi. In 12 pasi vom fi parinti buni. ETC. Este o propaganda seducatoare si cu efect asupra tuturor celor ce vor sa-si ia revansa in urma unor esecuri sau frustrari din viata. Adica asupra tuturor, aproape.

Am discutat la viata mea cu 2 miliardari si cu multi oameni bogati si de succes in lume. Unele dialoguri au fost deosebite, altele mai putin.

Va marturisesc cu mana pe inima ca nici unul nu se compara cu dialogurile pe care le-am avut cu Pr. Ghelasie, sau Cleopa, sau Varsanufie, sau pusnicul Tihon de la Athos. ETC.

In ce sens? In sensul ca inima mea in cazul dialogurilor cu duhovnicii a simtit o bucurie si o eliberare de patimi care chiar te face liber si bogat. La celelalte discutii se simt niste chestii psihologice si patimi ca mandrie, ura si altele care sunt intense dar care inrobesc si sunt trecatoare ca efectul unui drog.

Credeti-ma ca nu se compara in nici un fel PUTEREA DUMNEZEIASCA pe care o simti in relatia cu Hristos, cu cea lumeasca. Asa ca indemn pe toata lumea sa se pregateasca ca sa fie de succes in Imparatia cerurilor si nu aici in lume de unde SIGUR VOM PLECA mai devreme sau mai tarziu.

Nu vă adunaţi comori pe pământ, unde molia şi rugina le strică şi unde furii le sapă şi le fură. Ci adunaţi-vă comori în cer, unde nici molia, nici rugina nu le strică, unde furii nu le sapă şi nu le fură. Căci unde este comoara ta, acolo va fi şi inima ta. Matei 6: 19-21.

Căci ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă, dacă-şi pierde sufletul? Marcu 8 : 36

Fratilor, alegeti-va mentorii:


– De-a stanga aveti oamenii de succes ai lumii

 

 

– De-a dreapta aveti Sfintii Imparatiei Cerurilor

 

 

Pe cine vreti sa urmati?

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.