close
Agenda culturalăPromovate

14 SEPTEMBRIE 2017 – FESTIVALUL „ZILELE FILARMONICII”

Filarmonica“Paul Constantinescu“ anunță deschiderea stagiunii simfonice cu un Concert Simfonic Extraordinar de Deschidere a Stagiunii Aniversare 2017-2018, în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”, ediţia 2017 – FESTIVALUL „ZILELE FILARMONICII 65”

Dirijor: Radu Postăvaru
Soliști: Câștigătorii Premiilor I la secțiunile de interpretare ale Concursului „George Enescu”, ediția 2014
Ștefan Tarara (Germania) – vioară
Eun-Sun Hong (Coreea de Sud) – violoncel
Josu de Solaun (Spania) – pian

Program:
Paul Constantinescu –Triplul Concert pentru vioară, violoncel, pian și orchestră
George Enescu –„Nocturna” pentru pian și orchestră, orchestrație Sorin Petrescu
Paul Constantinescu –„Simfonia Ploieșteană”– prima audiție 1961 – 56 de ani

Filarmonica“Paul Constantinescu“, înființată în anul 1952 din inițiativa unui grup de iubitori ai muzicii simfonice, este una dintre cele mai prestigioase instutuții de cultură din România. Recunoscută pe plan național și internațional datorită calităților profesionale ale orchestreilor si formatiilor dovedite cu prilejul reprezentațiilor acestera care sunt apreciate întotdeauna de câtre public și presa de specialitate.

Tags : filarmonica ploiesti

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.