close
Social

Adunarea Națională a Franței

Doar asa, spre exemplificare :

Adunarea Nationala a Frantei lucreaza cand e nevoie si sambata, si duminica, si noaptea. Au fost voturi date la 4 sau 5 dimineata si nu s-a plans nimeni. Parlamentarii isi fac datoria, cea pentru care au fost alesi si pentru care sunt platiti.

Gemetele opozitiei mi se par ipocrite. Daca esti atat de determinat sa dau jos guvernul Dancila care « nu mai trebuie sa stea nici o zi » la guvernare, care e problema sa votezi sambata?! Sau pentru opozitie, « deîndata » are acelasi sens ca si pentru Johannis?

Nu sunt fan Dancila dupa cum ati observat si cred ca PSD trebuia sa plece de la guvernare dupa europarlamentare daca tot au decis sa piarda alegerile prezidentiale. Nu pentru ca « romanii s-au exprimat impotriva PSD » ci pentru ca romanii au nevoie sa refaca experienta guvernelor PDL iar PSD are nevoie de o cura de opozitie. Insa la randul ei, gruparea amorfa care a depus motiunea trebuie sa fie consecventa cu ea insasi.

(Marcela Feraru)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.