close
Actualitate

Alo! Europenii plătesc mai puțin pentru apelurile internaționale în UE

europarl.europa.eu

Prețurile apelurilor telefonice au scăzut rapid în ultimii ani, iar UE a eliminat deja taxele de roaming, dar costurile apelurilor către alte state UE au continuat să rămână ridicate. Acest lucru ține acum de trecut. Noi reguli referitoare la apelurile internaționale intră în vigoare pe 15 mai.

 

Noile prețuri pentru apelurile internaționale fac parte din Codul european al comunicațiilor electronice, care a fost aprobat în Parlamentul European în 14 noiembrie 2018. Reducerea costurilor apelurilor face parte dintr-o strategie pentru piața digitală care dorește să se asigure că toți europenii, indiferent de locul unde locuiesc sau veniturile pe care le au, pot participa la economia și societatea digitale.

Citește mai mult – Detalii despre noile reguli

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.