close
Personalități

Andrei Pleșu o IRONIZEAZĂ pe Viorica Dăncilă: „Mă las oricând invitat la masă, la o sarma făcută de dânsa”

Andrei Pleșu o ironizează pe Viorica Dăncilă, despre care spune că nu a cunoscut-o niciodată, dar au auzit-o vorbind în limba engleză.

„Am devenit melancolic. Când ești parlamentar european ani de zile e minimală capacitatea comunicării în limba engleză. În ce limbă vorbește doamna Grapini cu colegii ei? O primă condiție când te duci pe o funcție într-o instituție multinațională este să poți să comunici cu ăia, că nu poți umbla cu traducătorul mereu după tine.

În rest, Viorica Dăncilă pare o doamnă neconflictuală, o bună gospodină. Mă las oricând invitat la masă la o sarma făcută de dânsa, dar nu știu care e expertiza ei, nu am nicio probă. Mie îmi plac femeile care fac sarmale bune și sunt tot mai puține”, a declarat Andrei Pleșu, în emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Tags : andrei plesudanciladeclaratiilimba englezaplesuviorica dancila

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.