close
ActualitateArtăPromovateTabăra Sculptură

Artiști importanți au admirat lucrările viitorului Muzeu de Artă Contemporană în Aer Liber din Parcul Municipal Ploiești Vest

 

Artiștii aflați în tabăra de sculptură monumentală de la Voluntari au venit în vizită la Ploiești pentru a admira lucrările viitorului Muzeu de Artă Contemporană în Aer Liber din Parcul Municipal Ploiești Vest.
Aceștia au fost primiți de sculptorul Alice Neculea, comisar de tabără, în două ediții, a Taberei de Sculptură Monumentală Ploiești și Nicolae Popa, sculptor și curator al Taberei de Sculptură Monumentală Voluntari.
Lucrările Taberei din Voluntari se desfășoare în curtea Catedralei Ortodoxe a orașului și se vor încheia de ziua Sfintei Cuvioase Paraschiva hramului acestei biserici.

..de la stanga :- Valentin Vartosu (Rep Moldova ) / Nicolae Popa ( Romania )/ Florin Strejac ( Romania ) /Vladlen Babcinetchi ( Romania ) / Eugen Barzu (Romania )/ Maria Grazia ( Italia ) /Dumitru Ion Serban ( Italia – Romania )

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.