close
Sport

Campionatul național de scrimă pentru copii, 2017

Federația Română de Scrimă, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu, a organizat, în Capitală, Campionatul național de scrimă pentru copii, ediția 2017.

În a șasea zi a competiției, joi, 22 iunie, Principele Radu a fost prezent la Sala de Scrimă „Ana Pascu”, unde s-au desfășurat două probe de spadă masculin: 8-9 ani individual și 12-13 ani echipe.

Douăzeci și cinci de sportivi din întreaga țară s-au duelat pentru medalii în proba de spadă masculin, la categoria 8-9 ani. Sistem de concurs: un tur de grupe preliminare, iar apoi toți sportivii au ajuns pe un tablou incomplet de 32, de eliminare directă.

În 2017, medalia de aur în această probă a fost câștigată de către Elan Tan. Legitimat la CS Olimpia București, Elan a trecut în marea finală de Ștefan Popa, de la CS Engarde București, scor 8-7.

Medaliile de bronz au fost câștigate de către Matei Cotruța (CSS Steaua) și Alexandru Luca (CS Contraatac).

Tags : casa regalafederatia romana de scrimapremiiprincipele radu

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.