close
Actualitate

CATALIN TZETZE RADULESCU INTRE PICTURA SI CEASUL CE MASOARA TIMPUL INVERS!

laconaculfotografilor.ro

 Un popor fara cultura, fara arta, este un popor mort, fara identitate. Din acest punct de vedere, zic ca este momentul sa ne ajutam artistii, sprijinind munca lor, sa acordam putin suport in momentul in care acesti artisti devin vulnerabili!

Astazi, incercam sa va prezentam un artist de exceptie; pe cat este de titrat, artistul plastic Catalin Tzetze Radulescu , pe atat este de complex, dand dovada de un simt artistic destul de elaborat. Creeatiile lui dau dovada de originalitate dar si de o abordare unica! Un proiect drag lui Catalin Tzetze Radulescu , “ceasul ce masoara timpul invers”, reuseste sa prinda contur, devenind un obiect de arta unic, ce cu usurinta se poate adapta in casele noastre, birouri, dand un alt sens timpului. Dar mai bine sa-l ascultam pe Catalin Tzetze Radulescu prezentand acest proiect!

“De vreo 24 de ani creez ceasuri care măsoară timpul invers. Multe dintre ele se află în colecțiile private ale unor personalități. Altele și-au găsit sălașul în locuințele sau birourile câtorva prieteni. Celebri sau anonimi, acești oameni sunt printre puținii care au apreciat cu adevărat munca mea. Astăzi îmi amintesc de un moment petrecut prin 2004, în galeria GoldArt, situată la acea vreme în incinta hotelului Hilton- București. Actorul Michael Madsen, aflat la filmări în România, a intrat în galerie întâmplător, exact în momentul în care eu montam pe simeză un ceas construit de mine. A decis pe loc să-l achiziționeze, mirat în mod plăcut de complexitatea inedită a acelei instalații dinamice. Am împărtașit discret bucuria și grația acelui gest, împreună cu Roxana.Nicolaescu, curatorul galeriei, la acea vreme. N-am făcut mărturisirea asta pentru a mă împăuna c-am stat câteva minute la taclale cu-n actor legendar, ci pentru a vă reaminti că, uneori, trecem grabiți pe lângă creații remarcabile, fără a le băga măcar în seamă. Viața m-a invățat să nu confund oportunitatea cu meritul. Vă invit să acordați ceva mai mult răgaz ceasurilor etalate pe pagina “Ceasul care îți dă timpul înapoi-Wise.counter.Clock” și să il comandați pe al vostru, dacă vă veți dori cu adevărat un exemplar. Vă mulțumesc!”

https://www.facebook.com/Ceasul-care-îți-dă-timpul-înapoi-WisecounterClock-271912603193128/

Traim timpuri putin nesigure si intr-o lume in care totul se destrama, artisii au nevoie de ajutor pentru a putea depasi aceste momente mai delicate! Cum putem ajuta? Investind in munca lor, in lucrarile sau creatiile lor, acest lucru fiind o rasplata onesta la munca lor de o viata!

Nu uitati ca, un popor fara cultura, fara arta, este un popor mort, fara identitate.

Pentru mai multe detalii, il puteti contacta pe Catalin Tzetze Radulescu la tel:  0722 824009

(laconaculfotografilor.ro)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.