close
Neo-Babilon

CE A URMAT DUPĂ INJECȚIILE ÎNTUNERICULUI?

Inchizitia: Izolarea.
De ce a aparut corona virus ? . Urmariti documentarul care este autentic si a fost filmat in SUA . Sunt declaratii a sute de mii de oameni .
Nu am stiut pina in anul – 1998 – , cind o mamica a venit  si mi-a spus :
Domnule doctor Laryy , stiti ca se pune mercur in vaccinuri , el a raspuns ca nu , nu am stiut . Multi doctori au ignorat informatia asa cum o fac multi medici azi . Am verificat in laborator si am descoperit ingrediente ( profuno toxice ) ce se afla in vaccinuri . aceasta mama avea dreptate. Sunt , zeci de plingeri nu sute ci mii de plingeri  de la parintii ce s-au vaccinat copilasul lor care a pierdut o mare parte de sanatate. Vorbim despre : deteriorarea vorbirii , convulsii , moarte , astm , alergii, exeme , autism  sau de prbleme de invatare .
26 – 02 – 1909 – raport facut de J.Clark .
Nu a existat cancerul si alte boli complicate  pina nu sa introdus vaccinarea cotra – varicele – .Niciodata nu am vazut aceasta boala la o persoana ne vaccinata. Nu exista nici un studiu care sa dovedeasca ca un copil nevaccinat sa fi pornit vreo data vreo epidemie.In practica mea de 20 de ani am vazut familii care au optat sa nu-si vaccineze copilasii , iar acei copii sunt cei mai sanatosi copii pe care iam vazut vreodata. Multe dintre dovezile stiintifice ( ale fraudei vaccinarii ) ies la suprafata . Aceste dovezi etalate de niste dementi ca vaccinurile sunt in regula , nu au nicio acoperire stiintifica . (Toate aceste sunt doar studii contrafacute ) .
Iata declaratiile unui medic de laborator care a declarat in fata oamenilor adevarul crud care a fost televizat :
Domnule doctor , contin vaccinurile proteine de oua ? da contine gelatina de porc , albumin uman , ce reprezinta ceva  din serul singelui din plasma .
– Ce sunt aceste 5 celule ; MRC ?.
-Doctorul : sunt tulpini umane fibroblastice , si au fost create cu ajutorul testului fetal , si de la fetusi avortati , iar celulele au fost cultivate ( in laborator ) .
Aceasta declaratie a fost data in 11 ianuarie 2018 .
– Acesti fetusi aveau virsta de 3 luni sau mai mult  in momentul in care au fost avortati , este adevarat domnule doctor ? : Da
– Ce organe prevelati de la acesti fetusi avortati ?.
– Domnul meu eu personal nu am facut asa ceva , dar au fost prevelate de colrgii mei , adica : organe taiate in bucati foarte mici .Unele dintre glandele fetusilor erau si glandele pituitare , ce erau taiate in bucati. Inclusiv plaminii ai fetusilor piele, rinichi , splina inima . Sincer acesti dementi au ucis si distrus tot ce sa aflat mai de pret : sanatatea si viata .Au produs medicamente toxice , ce dau efecte ce cauzeaza , rinichilor, si sistemului respirator, sistemului nervos , sistemului reproducator si probleme de dezvoltare.Vaccinurile toxice sunt injectate direct in om  .Exemplu : vaccinul Antitetanus ! vaccinul Timerosac care probabil e cel mai mare vaccin – DPBV – al expunerii la mercur ce a fost recomandat la toate femeile insacinate pentru toti bebelusii pentru toti copii. Din an in an oamenii de stiinta corecti  insista ca aceste medicamente sa fie stopate ( urgent ) este vaccinul care este produs de firma – Aventis Pasteur, ( Divizia Anti- Gripa a Sanofi Farma ) . Foarte multi doctori sunt practic in necunostinta de cauza cu privire la faptul ca , cuvintul Thimerorosal inseamna defapt  : MERCUR . Vaccinurile de azi contin  aluminiu si poate fi identificat rapid. Parintii au cercetat si au invatat ceea ce era de invatat. Multi au ramas fara copii iar altii sunt handicapati .Acest sistem dement impune  vaccinarea obligatorie.Azi sunt milioane de parinti ce demonstreaza contra acestei legi demente.
Odovada reala : Robert de Niro ( Actor cunoscut ) a declarat :
-Azi exista o latura subterana a vaccinurilor , sunt foarte multe informatii despre ce se intimpla  cu C.D.C. , copilul lui este bolnav si inrecuperabil  datorita unui vaccin.DL Robert Deniro a declarat : ceea ce se intimpla este inadmisibil , Companiile Farmaceutice azi nu se supun si nu stopeaza aceasta otrava contra sanatatii datorita mimliardelor cistigate prin crima . A spus clar : vreau sa aflu adevarul si a spus-o cu lacrimi in ochi.
Audieri in Congresul American
Televizat : AUTENTIC .
Comisia de Sanatate .
Introducerea vaccinarii in Africa este o aberatie. Practic copii africani nu aveau deloc Austin . Nu auzisera de Austin si nu aveau un caz de Austin .
Seful Comisiei de Sanatate a intrebat : CDC a intreprins sau a facilitat studii de comparare a copiilor vaccinati cu cei ne vaccinati ? Ati facut asta ?.
Bestiile au inceput sa se bilbiie si sa consume timp  fara a da un raspuns corect . Seful Comisiei de Sanatate s-a enervat vizibil si pe buna dreptate etalinduse dur : Timpul meu este limitat . Raspundetimi simplu : Ati studiat copii vaccinati  in comparatie cu cei ne vaccinati?. Nu , nu am verificat asa ceva a raspuns nulitatea si a incercat sa duca in spate si sa nu raspunda de ce a fabricat aceste medicamente . Seful Comisiei de Sanatate a spous dur ,stop .E suficient asta inseamna ca mi-ai irosit 2 minute din timpul meu !
Iata un Doctor care face declaratii in fata congresului American :
Domnule Doctor ridicati mina dreapta : Jurati solemn ca in ceea ceveti declara sa spuneti adevaru si intregul adevar si doar adevarul , asa sa-ti ajute Dumnezeu .
– Jur ! a spus Doctorul. Toate vaccinurile sunt produse din celule fetale de la avortoni si este accentuat cu galben , sunt produse cu ajutorul  celulelor fetale de la copii avortati.
– Sunt constient de MERCURUL din vaccinuri , de ALUMINIU , DE POLISORBATU DIN 80 DE VACCINURI , FLORMOLUL DIN VACCINURI , CELULELE DE PORC SI DIN RINICHI PUSE IN VACCINURI.De ce nu se spune si nu se marturiseste ? Repet efectele adverse ale vaccinarii ?. Vccinul Anti – Rujeolic cauzeaza moartea. Persoanele care sunt vatamate de vaccinuri nu stiu sa isi ceara dreptul religios sau medical de a evita fortarea vaccinarii ce a devenit fatal ! exemplu: Ofilmare reala in care o tinara de culoare era obligata sa accepte vaccinarea fiind gravida.Ea sa ipotrivit iar doctorul ia spus : lasne sa te vaccinam  ( de buna voie ), sau te vom pune jos si te vom vaccina fortat ! . Au vaccinato  fortat tinindo picioare si de miini iar ea a urlat : De ce faceti asta ? Pentru ca sunt de culoare ?. Acesti ” doctori si asistenti ” , au chemat si Politia , preventiv ca sa o poata vaccina fortat .
Domnilor, aceasta nu este o democratie iar Constitutia este momotolita si batjocorita, cu toate demonstratiile facute de milioane de oameni miini criminale au introdus legea vaccinarii obligatorie.Si cine refuza nu vor mai beneficia de drepturi .Copii ne vaccinati nu vor mai avea dreptul la scoala , azi este folosita discriminarea cu nesimtire . Cine sunt aceste bestii care decid sa bage in corpurile noastre si copiilor nostri este fraudulos si criminal acest sistem .Politia va fi silita sa ne ia copii cu forta si sa ii duca la vaccinare ca pe niste animale . Aceste vaccinuri creaza convulsii si au un potential fatal . Anumite alimente , produc cancerul , diabt de tip A , artrita, reumatoida juvenila , paralizii etc .Aceasta lunga lista de probleme ne cauzate de vaccinare sunt departe , vaccinurile si hrana sunt cauza tuturor coincidentelor din aceasta lume !.
Transmit un mesaj catre aceasta : FARMA . Stim ca tremurati de frica ! va este frica de noi ( cei multi ) , va este frica de schimbare ! noi nu cunoastem viitorul , si nu sunt aici ca sa iti spun cum se va termina toata aceasta lupta , ci sunt aici ca sa-ti spun cum va incepe ( aceasta lupta cu sistemul criminal )! . Am destainuit tuturor ce se intimpla acum ! . Lumea  trebuie sa fie pregatia de multe , aceste bestii vor imbolnavii intraga planeta intentionat . Datoria omenirii este sa le rupa boturile acestor criminali care construiesc un lagar de exterminare planetar.Sincer ce mai avem de pierdut ?. SINGURUL PRESEDINTE CARE A SPUS ADEVARUL , A FOST ASASINAT DE ACESTE UMBRE CRIMINALE . DE CE AZI TOTI SUNT IN POTRIVA SISTEMULUI IMPUS ?.
Sicer , ce se intimpla azi este de necrezut . Ciar nu am avut timp de aparare cu asa viteza s-a propagat  acest virus in toata lumea . De cine a fost propagat ? E iarasi Secret ?. Cine trebuie sa plateasca executia planetara ?: Esecret . Deci  omenirea nu trbuie sa stie de unde vine si incotro se indreapta azi. Secretul este pastrat sub cheie de un cerc criminal . Nu trebuie sa stim si sa punem intrebarea : De ce si cine ? : Esecret .Nu avem dreptul sa urcam impotriva curentului care va dzvalui adevarul , ci doar coborind pentru ca sa pierzi pentru ca este : Secret .Aceste bestii nu vor decit sa devenim niste loturi ascultatoare care acepta chirugia pe viu , priviti este palpabil viitorul daruit de acesti dementi . Acesti psihopati nu vor decit sa tina in ghearele lor pline de singe nevinovat : STIINTA, RELIGIA , POLITICA , SI FINANTELE . Ne punem  mereu aceasta intrebare : Cine este interesat  de mentinerea unei stari de lucruri care se repeta cu nesimtire?: E secret .
A venit timpul sa nu ne mai punem aceasta intrebare.Priviti in ce hal traim si ginditi in liniste toate etapele pe care le-am platit cu viata noastra si credeti in Dumnezeu pentru ca el exista , adunativa si comunicati ca de comunicatie are teama acest ADN-eu al mortii .
(Savu Toni)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.