close
Viață sănătoasă

Cele mai bune 40 de retete pentru Postul Craciunului

libertatea.ro

Pe 15 noiembrie a inceput postul Craciunului, care va dura 40 de zile.

Daca re numeri printre cei care si-au propus sa-l tina, noi iti venim in ajutor cu destul de multe retete, astfel incat sa poti incerca una noua in fiecare zi a postului.

Le-am impartit in supe, mancaruri si deserturi, toate de post.

Pofta buna si spor la gatit!

Supe:

1. Supa crema de ardei copt si dovlecel

2. Supa crema de dovlecel cu scortisoara

3. Supa crema de rosii

4. Supa de rosii cu galuste

5. Supa crema de porumb cu caju

6. Supa crema de conopida cu usturoi

7. Supa crema de mazare

8. Supa crema de ciuperci

9. Supa crema de cartof cu cocos

10. Supa crema de morcov cu portocale si ghimbir

11. Supa de linte cu ardei copt

12. Supa crema de spanac cu nuci

Mancaruri:

13. Tocana de toamna

14. Gulas de legume

15. Chiftele de cartofi cu bureti

16. Ardei de toamna la cuptor

17. Spaghete picante cu vinete

18. Dovlecei umpluti cu orez si legume

19. Mancarica de conopida

20. Chiftele de legume cu telina si porumb

21. Sarmale cu pasat

22. Omleta de post din faina de naut cu dovlecel

23. Sarmalute in foi de vita cu orez si pleutorus

24. Orez salbatic cu telina, morcovi si ardei rosii

25. Paellea vegetariana

26. Aperitiv cu mamaliguta si hribi

27. Iahnie de fasole

28. Samfaina

29. Paste cu fasole verde

30. Vinete Shanghai

Prajituri:

31. Placinta cu dovleac

32. Prajitura de post cu fructe

33. Rulada de biscuiti de post

34. Prajitura cu foi de bulion si gris

35. Placinta cu mere si foi de post

36. Prajitura vegana cu mere si pere

37. Bilbolbul

38. Bomboane dietetice

39. Cornulete cu gem

40. Cozonac vegetarian

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.