close
Viață sănătoasă

CONFERINȚA DESPRE SĂNĂTATE

În data de 27 iunie a avut loc, în Sala Marii Uniri de la Palatul Culturii Ploiești, conferința susținută de profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi în colaborare cu doamna scriitor Maria Timuc.

Profesorul doctor Gheorghe Mecinicopschi a vorbit despre alimentația enzimatică și rolul acesteia în menținerea unei sănătăți bune despre pericolul e-urilor ascunse în produsele de supermarket , despre importanța unei alimentații sănătoase în concordanță cu legile naturii.

Conferința a fost una interactivă publicul adresându-i acestuia întrebări legate de alimentația sănătoasă.
S-a evidențiat de asemenea pericolul zaharului alb și al făinii albe în alimentație.

Pornind de la secretul unor călugări de la sfântul munte Athos s-a vorbit de fabricarea unei pâini terapeutice cu care călugării greci țin post, și care poate fi cumpărată și din magazinele noastre.

De asemenea s-a pus problema rețetei pâinii pe care Isus Hristos o mânca acum 2000 de ani, rețeta care desigur, nu se regăsește în pâinea zilelor noastre.

Discuțiile pe tema alimentației moderne versus alimentația strămoșească au fost lungi și vaste iar la final doamna scriitor Maria Timuc a concluzionat reliefând rolul credinței în menținerea unei sănătăți de fier.

Conferința s-a terminat cu lansarea cărții doctorului Gheorghe Mecincopschi – ”Crezi că știi să trăiești? Alimentația și longevitatea” – carte pe care o puteți achiziționa de pe situl editurii Dharana.

(Grațiela Avram)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.