close
Actualitate

Crima de la Caracal și osânda

Aşa, Doamne împărate, dăruieşte-mi ca să-mi văd greşelile mele! (Sf. Efrem Sirul)

Dragii mei,

Am scris o postare despre crima de la Caracal si am zis ca dpv crestin este o capcana pentru noi ca sa judecam si sa osandim. Asta nu insemna ca ce s-a intamplat nu este INGROZITOR.

Am zis ca este bine sa ne gandin ca o crima este si avortul si ca inaite de a osandi pe cineva e bine sa vedem daca nu cumva si noi am ucis o fiinta prin avort. Adica sa lasam judecata la Hristos si sa ne vedem de pacatele noastre.

Mi-am luat tone de injuraturi si de insulte pe net. Am sters sute pentru ca erau incalificabile. S-a creat chiar si o alianta a unora care si-au propus sa faca niste conturi false de pe care sa ma atace.

VA MULTUMESC TUTUROR CE MA INJURATI! Imi puneti cununi, pentru ca le rabd cu bucurie! Sa va dea Domnul tot ce va e de folos!

Dar ce m-a surprins ff tare este gradul de indobitocire la care au fost supusi cei care au facut aceste afirmatii.

Majoritatea erau ferm convinsi ca in pantece copilul nu e o fiinta, cu toate ca s-a demostrat STIINTIFIC ca este din momentul conceptiei.

TEOLOGIC stim ca EXACT IN MOMMENTUL CONCEPTIEI Dumnezeu da sufletul catre fiinta creata.

Ei aveau convingerea ca e ceva ca un fibrom sau nush ce era in mintea lor. Asta este rezultatul unei propagande repetate la infinit.

Insa din isteria si vehementa lor am inteles ca de fapt ei aparau PATIMA DESFRANARII. Nu voiau consecinte.
Si dracu ii ajuta pentru ca pe toate canalele sunt imbecilizati continuu si li se spune chestia cu avortul fetelor violate, cu nush ce sarcini toxice si altele. NIMENI nu recunoaste ca nu de aia s-au facut 18 milioane de avorturi in Romania. Ci din desfranare care este idolatrizata prin toate mijloacele.

La fel se intampla si cu alte pacate. Sunt propagate continuu.
Va aduceti aminte de Holocaust? A fost posibil datorita IMBECILIZARII unei populatii care credea ca unii sunt inferiori altora si ca deci cei superiori AU DREPTUL sa-i omoare.

Si aici se spune ca FEMEIA ARE DREPTUL SA SCAPE DE O SARCINA NEDORITA. Vedeti cum au evita cuvantul fiinta. copil?
Cata viclenie! Sarcina nedorita – tare!
Asa si ce sa facem? Imi zic unii.

Pai sa ne punem pe CRUCE – adica sa ne smerim ca si calugarul din poza, gandind ce pacatosi suntem; sa gandim mai mult cand auzim ceva si sa vedem daca nu e propaganda si sa cerem de la Dumnezeu, asa cum a fost inspirat Sf. Efrem de Duhul Sfant: Aşa, Doamne împărate, dăruieşte-mi ca să-mi văd greşelile mele!
Sa fim mai atenti la capcanele lui Mikiduta!

Doamne ajuta!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.