close
Creștinătate

SI PENTRU CEI CE NE URASC PE NOI, DOMNULUI SA NE RUGAM!

Dragii mei,

Zilele astea am avut ocazia sa aplic ce ne rugam la Sf. Liturghie adica rugaciunea pentru cei ce ne urasc.

Este extraordinar de greu! Slava Lui Dumnezeu, cred ca am inteles mai mult despre aceast fragment al Sf. Liturghii.

Dupa postarea despre Alexandra am fost numit „idiot, om de c…t, imbecil, bolnav psihic, etc” De asemenea s-au exprimat tot felul de lucruri despre mama mea dintre care cel mai „frumos” a fost ca le pare rau ca mama a ratat avortul in ce ma priveste. Mesaje contra Bisericii, contra Maicii Domnului. Sute de mesaje de astea.Totul facut cu o furie isterica.

Ok! Dupa asta am incercat sa ma rog si desigur am incercat sa ma rog si pentru cei ce m-au atacat.

Fratilor si surorilor, cand am incercat asta am simtit in inima neliniste. Rugaciunea mea avea cuvintele necesare dar starea era alta. M-am surprins chiar ca cumva ii param Lui Dumnezeu si ceream indreptarea lor, dar nu cu pace ci mai degraba cu un sentiment de revansa.

Am luat-o de la cap si am directionat spre mine, zicand ca multumesc Lui Dumnezeu ca pentru pacatele am trecut prin asta, dar probabli ca nu am fost sincer in inima mea, pentru ca n-am simtit nici pace si nici pocainta.

Va spun ce a functionat! M-am gandit la Hristos si la faptul ca toti cei carora le facuse bine l-au pus pe cruce. La faptul ca a spus ca tot ce i-au facut Lui oamenii ne vor face si noua. Ca in lumea asta vom avea numai necazuri EXACT CA EL.

Atunci mi-a venit in minte ca HRISTOS IMI FACE ONOAREA sa traiesc ce a trait si El aici pe pamant. Abia atunci am inceput impreuna lucrarea cu El.

Inima mi s-a linistit si am putut sa zic rugaciunea cum trebuie.

Poate va intrebati cat a durat. Va spun – 2 ore si jumatate pana am ajuns la starea de rugaciune.

Atunci am multumit Lui Dumnezeu ca mi-a dat sa inteleg, cat de slab sunt fara El. Cat de greu este sa dobandesti energia duhovniceasca daca te blochezi in psihologic (manie, indreptatire de sine, etc).

Asa ca daca vi se intampla si voua poate va va fi de folos ce am scris aici.

Doamne ajuta tuturor celor ce ne iubesc si celor ce ne urasc pe noi!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.