close
Foto

Cronica serii

Michel Chochoy, un cetatean francez, in varsta de 75 de ani, a cazut azi victima hotilor de buzunare (sutilor) de pe Bd. Magheru.

Unul din obisnuitii locului, care isi fac veacul seara de seara la buticul de langa fostul cinematograf Patria, a gasit portofelul aruncat in boscheti, in fata la Carturesti. Inauntru mai erau doar cartea de identitate, permisul de conducere, cardul de sanatate, doua carduri si niste chitante apartinand cetateanului din Hexagon.

Compartimentul rezervat bancnotelor era gol.

Autorul acestor randuri a sunat la 112, iar in 20 de minute doi politisti de la Sectia 1 Politie au descins in fata buticului. Unul din cei doi oamenii ai legii a intocmit Procesul verbal, urmand ca maine dimineata actele cetateanului Michel Chochoy sa fie predate Ambasadei Frantei.

(Cristian Botez)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.