close
ActualitateMonarhiePromovate

 Data de 25 octombrie marchează o dublă însemnătate

Data de 25 octombrie marchează o dublă însemnătate: Ziua Armatei Române, ocazie cu care cinstim sacrificiul și curajul eroilor care au apărat integritatea și granițele patriei noastre, precum și 101 ani de la nașterea bunicului meu, Regele Mihai I.

În această zi, gândurile noastre se îndreaptă către ultimul Suveran al țării, a cărui domnie a fost marcată de multe încercări. Mai mult, Regele Mihai fiind și ultimul mareșal al armatei române după Al Doilea Război Mondial.

„Nu există cinste mai mare decât să-ţi slujeşti ţara, oriunde şi oricând ţi-o cere. Aveţi drept amintire pildele înaintaşilor noştri, ale bunicilor şi străbunicilor voştri, care n-au pregetat nicio clipă să facă sacrificiul suprem pentru ţară şi Popor”, spunea Majestatea Sa într-un interviu din anul 2005.

Le vom fi veșnic recunoscători soldaților care s-au jertfit pentru țară, luptând pentru libertate și pentru dreptate. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

ASR Nicolae al României

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.