close
România Mare

De ce regimul Dodon&Chicu nu ANUNȚĂ OFICIAL care este tratamentul oferit pacienților infectați cu coronavirus

timpul.md

În urmă cu două săptămâni, România a publicat în Monitorul Oficial așa numitul „Protocol de tratament al COVID-19”, în RM nu există nicio informație oficială despre ce fel de tratament primesc pacienții.

Protocolul de tratament al COVID-19, publicat în Monitorul Oficial al României, a intrat în vigoare marţi, 24 martie, odată cu publicarea actului normativ în Monitorul Oficial. Direcțiile de specialitate ale Ministerului Sănătății, unitățile sanitare publice și private, precum și personalul medical implicat în furnizarea de servicii medicale din specialitățile implicate vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Amintim că o pacientă din Soroca a publicat un live în care s-a plâns că a fost infectată de medici dar și că primește „pastile necunoscute”, care îi provoacă vomă și dureri abdominale.

CEREM TRANSPARENȚĂ!

1. Care este tratamentul oficial aprobat pentru tratarea coronavirusului?

2. Care sunt stocurile curente ale spitalelor din RM cu aceste medicamente?

(timpul.md)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.