close
EditorialPromovate

Demența cea de toate zilele

semneletimpului.ro

 

Eram atât de sigură că voi avea multe subiecte de abordat pentru următoarele articole…

Adevărul este că sunt destule, dar incomplete . Iluzia că ai acces la orice, te face sa simți controlul (imaginar) al situației, și că manipularea nu este chiar la cote maxime. Cumva avem acces la informații, după care prin doua trei alte clicuri, reușim sa găsim o știre oficiala întocmai despre opusul celei citite anterior. Suna complicat, dar nu e chiar așa. Ceea ce vreau să spun, spre întărirea celor scrise mai devreme, este că principala intenție a mai marilor lumii, este sa ne inducă în eroare, să ne asigure porția de știri incerte pe bandă rulantă, să modeleze percepții diferite de mentalitățile ce nu le mai sunt de folos, să nu mai avem un numitor comun, să creeze diversiune și prin urmare, să ne pierdem unica putere pe care o are orice popor, și anume, unitatea!

Nu poți găsi o armă mai bună pentru a supune milioane de oameni, fără violență fizică. Nici nu se mai obosesc, fiindcă rezultate mult mai bune, oferă manipularea psihica a omului de rând, sufocat de cei care ar trebui să-l sprijine.

Cum mai sunteți, oameni buni? Care sunt motivele obiective pentru care încă mai credeți în vindecarea de nepăsare? De ce ați avea nevoie ca să treceți, personal, peste urmele pe care le lasă societatea bolnavă? Cum ați vrea să fiți sprijiniți? Ce ați vrea să găsiți în mediul virtual/online, care să vă ajute să depășiți, cel puțin sufletește, mizeria pe care o trăim cu toții? Vă spun, sunt și eu în aceasta gaură neagră, și este cumplit. În afară de credință, familie, contemplare a gândurilor, și limpezirea sufletului cu mici bucurii, nu ne-a mai rămas nimic, da’ nimic. Suntem asemeni frunzelor, pe care toamna le aruncă pe pământ, după ce au făcut umbră o vară întreagă…Ele nu știu ca acel „rău”, în viziunea lor, reprezintă de fapt, reînnoirea a tot ceea ce ele sunt. Pentu a continua să supraviețuiești, ai nevoie să crezi că schimbarea, căderea, sentimentul de sfârșire, pot fi de asemenea, pași spre evoluție și renaștere.

(Ioanina Eliza Manole)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.