close

 

Eeeh, așa cum testele covrig sunt o megaafacere, inclusiv pentru laabele sclavete triste adiacente, așa poate deveni și pentru populație.
Ești sătul de muncă? Plictisit? Acrit de cei din jurul tău? Scârbit de vremuri?
FĂ TESTUL COVRIG! (o nimica toată ca o limbă de oaie care îți spală delicat amigdalele și subamigdalele și o altă nimica toată ca o limbă de șarpe care îți penetrează cornetele nazale până la sânge).
Va ieși 99,99% +++ (clasa economică de consum) și vei sta acasă, cu mațu’-n sus două săptămâni. Dacă nu sunt două săptămâni, sigur sunt paisprezece zile. O poți face periodic: prostia și lăcomia permit.
Fiindcă simptomatologia drăgălașului înaripat covrig, a prolificat anamneza cu următoarele flori de cais: saturație (dischinezie mentală), (hai) sictir (o întoarcere eufemistică la sorginte), acreală (invadarea acidului gastric în planul emoțional), plictiseală (lipsa motivației și dispariția branhiilor la unele specii de pești), râgâit, flatulență.
A. Și un pic (mai mult) de scârbă. Scârba de rahat.

Despre – Cornelia Prisacariu, Ploiești 25 martie 2021, orele 10,15 a.m.

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.