close
Social

Exclusiv pe reporterspecial.ro by Cristian Botez

Cristian Botez

 

Accident cu trei masini si o motocicleta pe Bld. Magheru, ora15.45. Motociclistul a fost ranit usor

Accident cu trei masini si o motocicleta pe Bld. Magheru, ora15.45. Motociclistul a fost ranit usor.

Azi, 25 iunie, in jurul orei 15.45, la intersectia starzii C.A. Rosetti cu Bulevardul Magheru s-a produs un accident rutier spectaculos in care au fost implicate trei vehicule si o motocicleta. Motociclistul a fost usor accidentat, dupa ce a fost lovit in plin de un Mercedes, acrosat, la randul lui de un FIAT.

Accidentul a fost provocat de un sofer UBER, care conducea un Fiat alb. Acesta a intrat in intersectie dinspre Strada C.A. Rosetti, partea dinspre Biserica Boteanu. Soferul unui Wolkswagen, ultima masina acrosata de FIAT, spune ca acesta avea viteza mare.

Prima si cel mai serios lovita masina a fost un Mercedes negru, condus, in imagini, de individul corpolent imbracat in negru. Din impact, mercedsul a lovit in plin motocicleta, in urma impactului motocilistul fiind aruncat la pamant, unde a stat cateva minute. In cele din urma, ajutat, omul s-a ridicat acuzand dureri la piciorul stang.

La locul accidentului au venit rapid doua echipaje de Politie, dupa sapte minute sosind si o ambulanta SMURD.

Soferul care conducea Wolswagenul gri i-a spus reporterului reporterspecial.ro ca i s-a parut  ciudat ca soferul de pe FIAT, in loc sa mearga inainte si sa opreasca tot pe C.A. Rosetti, a tras de  volan dreapta intrand pe contrasens pe Bld. Magheru.

Intrebat de reporter ce s-a intamplat, soferul care a cauzat accidentul , vizibil socat de ce s-a intamplat, a spus ca nu-si da seam ace face, ca a trecut  pe culoarea verde a semaforului si ca s-a pierdut.

Ulterior a fost preluat de un membru al echipajului de pe ambulanta pentru a i se acroda primul ajutor. La ora redactarii si publicarii acestui material, 16.25, cercetarile la locul accidentului continuau.

(Cristian Botez – reporterspecial.ro)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.