close
ActualitatePromovate

Festivalul Internațional de Poezie București 2019

Festivalul Internațional de Poezie București (FIPB)  este un proiect cultural organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Național al Literaturii Române cu sprijinul financiar oferit de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR) a devenit în ultimii ani o prezență tot mai activă în peisajul cultural bucureștean, inițiind și consacrând o serie de evenimente de o mare diversitate (de la simpozioane academice până la maratoane de poezie și jazz), care să propună și să exploreze noi forme de existență a literaturii, cât mai apropiate de sensibilitățile publicului actual. Iar Festivalul Internațional de Poezie București, ajuns la ediția a X-a, face parte din acest amplu proiect de reinventare și „punere în scenă” a literaturii ca spectacol, ca experiență, ca expresie a vitalității.

Mai multe detalii

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.