close
Agenda culturalăPromovate

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU „TOMA CARAGIU” 2019

NU RATAȚI! CEL DE-AL DOILEA SPECTACOL INTERNAȚIONAL DIN CADRUL FESTIVALULUI: „DEUX RIEN”!

la ora 18.00, în Sala Teatrului „Imaginario” veți avea o nouă experiență în arta teatrală! „DEUX RIEN” este o provocare menită să ilustreze un moment burlesc, plin de emoție și sensibilitate, prin dans, clovn și mimă.  Un spectacol captivant al companiei Comme Si (Franța), regizat și interpretat de Clement Belhache și Caroline Maydat!

„NUNTA LUI KRECINSKI” – SOLD OUT!

În această seară, Teatrul de Comedie București aduce pe scena Teatrului „Toma Caragiu”, de la ora 18.30, un spectacol de mare interes: „NUNTA LUI KRECINSKI”, în regia lui Mihai Bendeac. Un spectacol-eveniment care oferă spectactorului deliciul unei performanțe comice excepționale, piesa constituie argumentul pentru care actorul Mihai Bendeac a intrat în rândul celor mai captivanți regizori de teatru!

Spectacolul se joacă cu casa închisă, biletele fiind epuizate deja pentru această reprezentație.

„RENDEZ-VOUS LA PLOIEȘTI” – concert Silviu Biriș & Band

La ora 20.00, Silviu Biriș împreună cu trupa sa vă dau întâlnire la Curtea Berarilor Timișoreana pentru un concert special! „Cu acest proiect, nu dorim să inventăm nimic nou, ci doar să readucem în conștiința dumneavoastră amintirea muzicilor de odinioară, într-o manieră și interpretare proprie. Să ne bucurăm împreună de moștenirea fabuloasă a muzicii noastre românești! Printre ele, vom presăra și bijuterii muzicale din repertoriul carismaticului Frank Sinatra, al veselului Ritchie Valens sau al romanticului Louis Prima!”, spune actorul.

Silviu Biriș este acompaniat de Jean Ghiță la clape, Marian Mirea la vioară și Cristian Mirea la chitară bass.

(Abie Elena/Artefapte)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.