close
Creștinătate

FRASINEI 4

JURNAL DE FRONT DIN SAPTAMANA MARE

Dragii mei,

M-am gandit sa postez un set de poze facute in saptamana mare. Sunt poze facute la Taina Sf. Maslu si in lungile nopti de priveghere. Va rog sa la priviti cu atentie si o sa observati lupta care se da pe viata si pe moarte VESNICE. La Maslu facut cu 8 preoti vedeti cum crestinii sunt parca niste oameni gata sa se inece si inoata spre barcile de salvare care sunt preotii. In acest caz vesta de salvare este Harul Duhului Sfant.

 

In pozele facute noaptea veti vedea chipuri de monahi in lupta cu dracii. Se vede clar incordarea, dar si siguranta ca Hristos e acolo si ajuta pe cei ce se lasa ajutati.

De ce am postat asta? Ca sa ne aducem aminte ca suntem niste soldati ai Lui Hristos intr-un razboi PERMANENT dupa cum zice Scriptura:
11. Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului.
12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.
13. Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare.
14. Staţi deci tari, având mijlocul vostru încins cu adevărul şi îmbrăcându-vă cu platoşa dreptăţii,
15. Şi încălţaţi picioarele voastre, gata fiind pentru Evanghelia păcii.
16. În toate luaţi pavăza credinţei, cu care veţi putea să stingeţi toate săgeţile cele arzătoare ale vicleanului.
17. Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu.
18. Faceţi în toată vremea, în Duhul, tot felul de rugăciuni şi de cereri, şi întru aceasta priveghind cu toată stăruinţa şi rugăciunea pentru toţi sfinţii.

Efeseni 6 ; 11-18
Doamne ajuta!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.