close
ActualitatePromovateTabăra Sculptură

La inițiativa Asociației culturale 24PHarte are loc în Parcul Municipal Ploiești Vest, a V-a ediție a Taberei naționale de sculptură monumentală contemporană

La inițiativa Asociației culturale 24PHarte, între 16 octombrie și 6 noiembrie 2022, are loc în Parcul Municipal Ploiești Vest, a V-a ediție a Taberei naționale de sculptură monumentală contemporană.

Conform regulamentului, sculptorii care doresc să participe la eveniment trebuie să transmită regulamentul semnat, cu specificaţia „am luat la cunoştinţă şi accept condițiile organizatorilor” la adresa de e-mail a Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” ploieşti- secretariat@casadecultura.ro , până la data de 10 octombrie.

Documentele necesare înscrierii sunt următoarele:
-Schița lucrării de artă care va fi realizată în cadrul evenimentului.
-Fotografii ale lucrării de artă realizate din unghiuri diferite, dimensiunile, proiectul schiţei bazei (soclului) din beton armat pentru instalarea definitivă.

Puteți găsi regulamentul AICI.

Evenimentul face parte din realizarea proiectului Muzeul de Sculptură Monumentală in aer liber aflat sub înaltul patronaj al Ministerului Culturi și susținut de Primăria și Casa de cultură ale municipiului Ploiești, in colaborare cu asociația 24PHarte, inițiatoare a proiectului.

 

Tags : muzeu aer libertabara nationala de sculptura monumentala ploiesti 2022

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.