close
Agenda culturalăPromovate

Lansarea cărții „Răzvan Mazilu. De la dans la musical” la Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti are placerea sa va invite, in data de 2 si 3 februarie 2018, de la ora 18:30, la spectacolul Zaraza, un spectacol-eveniment ce poarta semnatura lui Razvan Mazilu. Reprezentatiile vor fi urmate de lansarea, la Ploiesti, in prezenta autoarei, a volumului biografic Razvan Mazilu. De la dans la musical, de Sanda Visan, si de o sesiune de autografe.
Un artist complex, Razvan Mazilu este pionier al dansului contemporan in România. Dansator, coregraf, regizor, abordeaza o gama larga de genuri artistice: de la dans la teatru, de la clasic la musical, de la cabaret la opera. In peste 25 de ani de cariera, Razvan Mazilu a fost o prezenta constanta pe scenele din tara si din strainatate, unde a castigat numeroase premii.
Scrisa de Sanda Visan, realizator si producator de televiziune, si aparuta in colectia Yorick Actual a editurii Nemira, cartea Razvan Mazilu. De la dans la musical permite intrarea in culisele lumii fascinante ale dansului si artei scenice.
„Lumea de fantasme ce salasluiesc in fiinta lui Razvan Mazilu este atat de bogata, incat poate da nastere oricand celor mai bogate fantezii, scenice sau nu. Personalitatea lui polimorfa se manifesta cel mai bine in fictiune, dar chiar si contactul cu realitatea inconjuratoare este intotdeauna unul mediat prin filtrul artistic.” (Sanda Visan)
Absolventa a Sectiei de critica a Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale“ din Bucuresti, Sanda Visan a obtinut in 2008, o diploma de doctor, in domeniul cinematografie si media, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale“. Este realizator la Televiziunea Romana si a semnat numeroase contributii la reviste de specialitate, de teatru si film.
Va asteptam sa luati parte la un eveniment de exceptie, dedicat teatrului, dansului si muzicii.

Tags : razvan mazilusanda visanteatrul toma caragiuzaraza

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.