close
ActualitatePromovate

Logodnă pe motoare, 13 iunie, b-dul Magheru, București

Cristian BOTEZ

 

Logodnă pe motoare, azi, ora15.25, pe Bulevardul Magheru din București.
Text și fotografii: Cristian Botez

În jur de 20 de motocicliști au „ținut trena” unei perechi de logodnici, cununați civili sau uniți prin cununie, căci ținuta lor lăsa loc de interpretare, într-o defilare inedită pe Bulevardul Magheru. Perechea de iubiți, ea, cu o rochie neconvențională, care amintea de moda anilor 50, iar el, dezinvolt, aducând, mai degrabă, cu un punker, cu o țigară de foi neaprinsă, ținută nonșalant în gură, au atras ca un magnet privirile trecătorilor.

După ora trecerii micii caravane motorizate, se putea deduce că cei doi tineri uniți în dragoste, și alaiul de prieteni se îndreptau, probabil, spre un loc unde să cinstească evenimentul și unde să petreacă, dacă nu „trei zile și trei nopți” ca în povești, măcar atât cât le îngăduie actualele reguli postpandemice.

La nici cinci minute după trecerea micului și fericitului convoi motorizat s-au rupt norii, ploaia torențială inundând instantaneu Centru orașului. Cu siguranță, semn de belșug și fericire pentru cei doi însurăței.

(Cristian Botez)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.