close
PromovateSocial

Mănăstirea Adamclisi are nevoie de ajutor

b1.ro

Mănăstirea Adamclisi, cuprinsă joi de un incendiu violent în urma căruia turla lăcașului de cult s-a prăbușit, are nevoie de ajutor.

Mănăstirea „Sfântul Apostol Filip” datează din 2005 și a fost construită în apropierea cetății unde au fost descoperite moaștele sfinților de la Adamclisi care din 2007 au fost aşezate în biserica mănăstirii.

Mai înainte de izbucnirea incendiului, biserica aşezământului monahal era aproape gata pentru a fi sfinţită, a declarat pentru Basilica.ro Părintele Stareţ Dorotei.

Prin contribuţia tuturor, lucrările de reconstrucţie vor începe în cel mai scurt timp pentru a readuce lăcaşul de cult la starea dinainte de neplăcutul incident.

Oricine poate dona orice sumă, oricât de mică, în contul RO42BTRL01401205A37090XX-Manastirea Sfantul Apostol Filip.

(basilica.ro)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.